Banner Image
4.4. NHL: Vancouver Canucks – Vegas Golden Knights | Tärkeitä pisteitä jaossa

Vegas Golden Knights ML

@1.97

Panos
1.5/5

Vancouver Canucks ja Vegas Golden Knights kohtaavat ensi yönä erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa NHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Vancouverissa Rogers Arenalla kello 02:00.

Tyynenmeren divisioonassa tiukkaa kamppailua

Vancouver Canucksin ja Vegas Golden Knightsin välinen ottelu tulee olemaan todella tärkeä. Canucks on näillä näkymin jäämässä runkosarjavaiheeseen, mutta ei sekään vielä varmaa ole. Canucks on seitsemän pisteen päässä Vegas Golden Knightsia, joka majailee Tyynenmeren divisioonassa sijalla 4. Piste-ero alkaa olemaan kuitenkin tässä vaiheessa kautta jo suhteellisen suuri, joten tappiolla Canucksin pudotuspelihaaveet käytännössä kaatuvat lopullisesti.

Vegas taistelee kynsin ja hampain omasta pudotuspelipaikastaan, joten voitolla on suurta merkitystä. Tällä hetkellä Vegas porskuttaa hyvässä vireessä, sillä se on voittanut neljä edellistä otteluaan poissaoloista huolimatta. Vegasin tilanne on kuitenkin alkanut helpottamaan, kun puolustajista Brayden McNabb sekä Alec Martinez on palannut pelaavaan kokoonpanoon. Myös maalivahti Robin Lehner on terveenä, mutta torjuntavastuuta on vielä viime peleissä kantanut 25-vuotias Logan Thompson.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Vegas parempi suorittaja

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 70 ottelua, joista saldona on 38 voittoa ja 32 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 80 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Vegasin maaliero on 70 pelatun pelin jälkeen 220:207. Vegas on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,14 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,96 maalin verran. Erikoistilannepelaamisessa Vegasilla on vielä rutkasti parantamisen varaa, mutta koko kauden kestäneet poissaolot ovat vaikuttaneet joukkueen pelaamiseen kokonaisvaltaisesti.

Kotijoukkue Vancouver Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 69 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 37 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 73 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Canucksin maaliero on 69 pelatun pelin jälkeen 193:196. Canucks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,80 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut keskimäärin ottelua kohden 2,84 maalin verran. Canucks on erikoistilannepelaamisessa ollut ylivoiman osalta hiuksen verran tehokkaampi kuin Vegas, mutta alivoiman osalta huomattavasti heikompi suoriutuja – Canucks on koko NHL:n toiseksi huonoin joukkue pelaamaan alivoimatilanteita.

Vegas nappaa tärkeät pisteet itselleen!

Vegas Golden Knights on poissaoloistaan huolimatta laadukkaampi joukkue. Vierailijoiden osalta voitto on elintärkeä, joten motivaatiota pelata voitosta löytyy varmasti. Canucks on onnistunut voittamaan edellisen 10 ottelun aikana ainoastaan kolme kertaa, joten se on suhteellisen heikossa tulosvireessä – tällä hetkellä se porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Canucks nauttii ottelussa ainoastaan kotiedusta, joka ei NHL:ssä ole suuri vaikuttava tekijä. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin voitto lopullisena herkullisella 1,97 kertoimella. Vegas nappaa tärkeät pisteet itselleen ja jatkaa matkaansa kohti pudotuspelejä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!