Banner Image
19.2. NHL: Vegas Golden Knights – Los Angeles Kings | Vähämaalisesta pelistä peli-idea

Alle 6 maalia

@1.86

Panos
1.5/5

Vegas Golden Knights ja Los Angeles Kings kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Arenalla kello 05:00.

Vegasilla maalinteko-ongelmia viime peleissä

Vegas Golden Knightsin saldo kahden viimeisen ottelun jäljilta on pyöreä nolla maalia vastustajan verkkoon. Edellisessä ottelussaan Vegas sai ensimmäistä kertaa Jack Eichelin pelaavaan kokoonpanoonsa, mutta kyseinen debyytti-ottelu Vegas-paidassa meni suoraan sanottuna penkin alle. Vegas hävisi ottelun Coloradolle lukemin 2-0 – xG-lukema Vegas-leirillä oli tässä ottelussa 2,8. Viikko sitten Vegas hävisi Calgarylle lukemin 6-0. jossa Vegas loi maaliodottomaa ainostaan 1,8 maalin verran.

Jack Eichelin heikko pelaaminen ei tullut kuitenkaan yllätyksenä, kun pelituntumaa herralla ei ole ollut pitkään aikaan. Kauden edetessä Eichel tuo järisyttävän määrän lisää tulivoimaa ja ratkaisukykyä Vegas-leirille, mutta vielä tällä hetkellä emme voi puhua ”game changeristä”. Mark Stonen poissaolo syö hieman tällä hetkellä Vegasin iskukykyä, mutta ei merkittävästi. Vegas on tällä kaudella tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,22 maalia, ja vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,94 maalin verran.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kings puolustusvoittoinen joukkue

Kingsin viime otteluissa ollaan nähty suhteellisen paljon maaleja, mutta kaikesta huolimatta Kings on puolustusvoittoinen joukkue, joten useammin he pelaavat vähämaalisia otteluita. Nyt vastaan asettuu Vegas Golden Knights, jolla on ollut pienoisia ongelmia oman hyökkäyspelaamisensa kanssa – tämähän sopii vallan mainiosti Kings-leirille. Vierasjoukkue Los Angeles Kings on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,83 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut 2,77 maalia ottelua kohden.

Viime otteluihin ei kannata antaa liikaa painoarvoa, sillä jos pelkästään niitä katselisimme, niin voisi luulla Kingsin pelaavan heikosti puolustuspeliä – mutta todellisuudessahan Kings on järisyttävän hyvä pitämään vastustajansa poissa vaarallisilta tekopaikoilta. On vaikea kuvitella, että yhtäkkiä Kingsin pelitapa olisi muuttunut radikaalisti kauden edetessä, sillä sitä se ei ole. Kings pääsee lähtemään suhteellisen terveellä kokoonpanolla ensi yön otteluun. Sean Walker, Alexander Edler, Martin Frk sekä Christian Wolanin ovat poissa pelaavasta kokoonpanosta, mutta tuloksen kannalta mullistavia poissaoloja nämä eivät ole.

Vähämaalinen ottelu liuskalle

Kertoimien puolesta tästä ottelusta odotetaan runsasmaalista, mutta suuri iskun paikka on lyödä vastapalloon ja pelata vähämaalista peliä. Vegasin maalinteko-ongelmat ja Kingsin puolustusvoittoinen pelitapa puoltavat sitä, että tästä ottelusta ei mitään maali-iloittelua tule. Alle 5,5 maalin kertoimet ovat järisyttävän korkealla, mutta järkevimpänä valintana otteluun pidän alle 6 maalin pelaamista erinomaisella 1,86 kertoimella. Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa, jolloin matseissa nähtiin paljon maaleja, mutta näillä ei ole mitään tekemistä ensi yön pelissä. Liuskalle valitaan siis alle 6 maalia ottelussa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!