Banner Image
25.10. NHL: Vegas Golden Knights – New York Islanders | Puolustuspelaaminen isossa roolissa

2021-10-25 05:00:00

Alle 5,5 maalia

Panos
2/5

Vegas Golden Knights ja New York Islanders kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan T-Mobile Areenalla Vegasissa kello 05:00.

Vegasin kausi yskähdellen liikkeelle

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista saldona on yksi voitto ja kolme tappiota maalierolla 10:17. Vegasin kausi ei todellakaan ole lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikkeelle. Joukkueen poissaolot ovat heikentäneet joukkueen iskukykyä huomattavasti, eikä tilanteeseen ole ihan heti tulossa helpotusta. Alec Martinez, Zach Whitecloud, Alex Tuch sekä Max Pacioretty ovat varmuudella poissa ensi yön kokoonpanosta, joten tulivoimaa puuttuu rutkasti.

Mark Stone on day-to-day -listalla, mutta hänen pelaaminen ensi yön ottelussa on epätodennäköistä. Näin laajat poissaolot näkyvät pakosti joukkueen pelaamisessa. Vegasin suurin ongelma on aikaisempina vuosinakin ollut paikoitellen heikko viimeistelytaito, ja nyt liuta tuloskentän pelaajia on poissa, niin vaikeudet hyökkäyspäässä tulevat isommin esiin. Vegasin vahvuutena onkin ollut todella hyvä maalivahti- ja puolustusosasto, mutta ainoastaan tällä et pelejä voita.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Islandersin puolustuspelaaminen isossa roolissa

Barry Trotzin luotsaama New York Islanders on pelannut kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista saldona on kaksi voittoa ja kolme tappiota maalierolla 13:15. Islanders pelaa hieman pidempää vieraskiertuetta, sillä joukkue odottaa uuden kotihallinsa valmistumista, jonka takia joukkue pelaakin kauden alussa yhteensä 13 vieraspeliä. Tuloksien puolesta kausi ei ole ihan parhammailla mahdollisella tavalla lähtenyt liikkeelle, mutta pelaaminen on hyvällä mallilla.

Joukkue puolustaa jälleen kerran totuttuun tapaan järisyttävän hyvin, eikä vastustajat pääse nautiskelemaan useasti hyvistä tekopaikoista. Islandersin pelityyli on hyvin puolustusvoittoinen, jonka takia ottelut tuppaavat jäämään vähämaalisiksi. Trotzin pelitapa ja Islandersin pelaajamateriaali on kuin luotu toisilleen, jonka takia homma on toiminutkin jo useamman vuoden ilman ongelmia. Joukkue taistelee tosissaan kuluvalla kaudellakin Stanley Cupista tiiviin puolustuspelinsä ansiosta.

Ottelussa ei juhlita maaleilla

Vegas Golden Knightsin poissaolot syövät joukkueen iskukykyä huomattavasti. Vastaan asettuu vielä joukkue, jonka pelitapa perustuu aivan täysin puolustuspelaamiseen, joten Vegasille ei tule olemaan helppoa päästä maalipaikoille, saatika heikon viimeistelytaidon myötä tekemään mahdollisista paikoista tarvittavan hyvällä prosentilla. Islandersilla on viime yöltä peli allaan, mutta se ei puolustuspeliin tee heikkouksia. Luvassa on tiukka ja tasainen vääntö kahden hyvin puolustavan joukkueen välillä, joten pelivalintana otteluun sopii vallan mainiosti underin pelaaminen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!