Banner Image
22.12. NHL: Vegas Golden Knights – Tampa Bay Lightning | Hallitseva mestari Vegasin kimppuun

2021-12-22 05:00:00

Tampa Bay Lightning ML

Panos
1.5/5

Vegas Golden Knights ja Tampa Bay Lightning kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Areenalla tuttuun tapaan kello 05:00.

Vegas hurjassa vireessä

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 31 ottelua, joista saldona on 20 voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 40 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 2. ja omassa divisioonassaan sijalla 1. Vegasin maaliero on 31 pelatun pelin jälkeen 108:94. Vegas on selättänyt alkukauden vaikeutensa, ja nyt pelaaminen on todella hyvällä pohjalla. Se on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Edellisen 10 ottelun aikana Vegas on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota, joten meno on ollut varsin hurjaa pelillisesti ja tuloksellisesti. Vegas on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,48 maalia vastustajansa selän taakse, kun taas vuorostaan omissa on soinut keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalin verran. Ensi yön ottelusta Vegasilla on poissa Alec Martinez, Jack Eichel, Nolan Patrick sekä mahdollisesti pienestä ylävartalovammasta kärsivä Mark Stone. Vegas joutuu todella isoon testiin, kun vastaan asettuu erinomaisesti puolustava Tampa Bay Lightning.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tampa myös kovassa vireessä

Hallitseva mestari Tampa Bay Lightning on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 10 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 42 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 1. Tampan maaliero on 29 pelatun pelin jälkeen 92:75. Vierasjoukkue on edellisen 10 ottelun aikana kärsinyt ainoastaan kolme tappiota, joten hallitsevan mestarinkaa vire ei sieltä huonoimmasta päästä ole.

Vaikka Tampa joutuu pelaamaan ilman Brayden Pointia sekä Nikita Kucherovia, niin laajuutta ja ratkaisuvoimaa siltä löytyy takataskusta tarpeeksi. Tampa tekee keskimäärin ottelua kohden 3,17 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa soi keskimäärin ottelua kohden 2,59 maalin verran. Tampan suurin vahvuus tämän kauden osalta on ollut tiivis puolustuspelaaminen. Joukkueen puolustus- ja maalivahtiosasto on viimeisen päälle kunnossa. Victor Hedmanin ja Andrei Vasilevskin kaltaisten pelaajien takia tuo osasto onkin yksi NHL:n parhaimmista.

Tampa pysäyttää Vegasin voittoputken

Kertoimien puolesta Vegas lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, joka on toki aivan täysin oikeutettua nykyisellä vireellä ja kotiedulla. Edellisessä kamppailussaan Vegas voitti New York Islandersin voittolaukausten jälkeen lukemilla 4-3. Tässä ottelussa Vegasilla oli paikoitellen todella hankalaa pelaamisensa kanssa. Mark Stonen poissaolo näkyi heti joukkueen pelaamisessa – jos herra ei vielä ensi yön ottelussa ole joukkueen mukana, niin ongelmia on jälleen luvassa. Tampa on yksi NHL:n parhaimmista joukkueista kääntämään nopeita vastahyökkäyksia, joten Vegasilla ei ole yhtään varaa virheisiin tässä ottelussa. Vegas joutuu suureen testiin, kun Tampan tiivis viisikkopuolustus tulee yhdessä Vasilevskin kanssa vastaan. Liuskalle lähdetään pelaamaan hallitsevan mestarin voittoa lopullisena. Joukkueiden pelissä ei suurta tasoeroa ole, joten altavastaajan pelaaminen kelpaa vallan mainiosti.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!