Banner Image
12.1. NHL: Vegas Golden Knights – Toronto Maple Leafs | Jatkuuko Toronton peleissä maali-iloittelu?

Yli 6 maalia

@2.05

Panos
1.5/5

Vegas Golden Knights ja Toronto Maple Leafs kohtaavat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Arenalla kello 05:00. Vegas Golden Knights ja Toronto Maple Leafs ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kertaalleen, jolloin Toronto oli lukemilla 4-0 vahvempi.

Vegasin alkukauden maalinteko-ongelmat historiaa

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 38 ottelua, joista saldona on 23 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 47 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 1. Vegasin maaliero on 38 pelatun pelin jälkeen 132:113. Joukkue kärsi alkukauden aikana maalinteko-ongelmista, mutta nyt se on historiaa. Toki joukkueen pelaamiseen vaikutti suuresti useamman pelaajan poissaolot alkukauden aikana.

Vegas on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,47 maalia vastustajan nuottaan, joka on NHL:n mittakaavalla erittäin hyvää suorittamista hyökkäyspäässä. Tällä hetkellä Vegas on koko NHL:n kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, joten hyökkäyspelaamisessa ei ole missään nimessä ollut ongelmia kauden edetessä eteenpäin. Hieman yllättävää, kun kotijoukkueen parhaimpana pistemiehenä on häärinyt 27-vuotias keskushyökkääjä Chandler Stephenson tehoilla 10+25=35. Vegasilta löytyy paljon tuli- ja ratkaisuvoimaa joukkueesta.

Torontolla hurja tulivoima

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 33 ottelua, joista saldona on 22 voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 47 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 6. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Toronton maaliero on 33 pelatun pelin jälkeen 112:82. Torontolla oli oman pelinsä kanssa paljon ongelmia myös alkukauden aikana, mutta mitä pidemmälle kautta ollaan edetty, niin pelaaminen on alkanut olemaan tasaisen tappavaa.

Toronto on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,39 maalia vastustajan reppuun, joka on varsin mallikas suoritus. Aikaisempina kausina Toronton peleissä ollaan totuttu näkemään paljon maaleja heikon puolustuspelaamisen takia, mutta kuluvalla kaudella vaahteralehtien puolustus- ja maalivahtipeli on ollut oikeastaan viimeisen päälle kunnossa. Toronton suurin vahvuus löytyy kuitenkin totuttuun tapaan hyökkäyspelaamisesta, sillä se omistaa aivan järisyttävän määrän tulivoimaa. Toronton parhain pistemies on kukapa muukaan kuin Auston Matthews tehoilla 22+14=36.

Toronton peleissä nähdään paljon maaleja

Toronto Maple Leafsin peleissä ollaan nähty paljon maaleja viime otteluissa – 11 edellistä Toronton ottelua on päätynyt joko tasan kuuteen maalin tai yli. Toronton peleissä tämä ilmiö ei ole mikään uusi juttu, sillä useamman vuoden putkeen joukkueen pelit ovat enemmänkin runsasmaalisia kuin vähämaalisia. Tämä johtunee joukkueen pelitavasta ja hurjasta hyökkäysvoimasta, jonka takia ne ottelut tuppaavat aina maali-iloitteluksi muuttua puolustusvoittoisen pelin sijaan. Vegas-leirin ottelut ovat myös hyvin usein runsasmaalisia pelejä varsinkin hyökkäysvoittoisia joukkueita vastaan. Liuskalle sopii tähän otteluun vallan mainiosti yli 6 maalia ottelussa, kun kaksi erittäin ratkaisuvoimaista joukkuetta kohtaavat toisensa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!