Banner Image
7.4. NHL: Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks | Vegas hyvässä tulosvireessä

Vegas Golden Knights

@1.98

Panos
1.5/5

Vegas Golden Knights ja Vancouver Canucks taistelevat runkosarjapisteistä NHL:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ottelu pelataan Vegasissa T-Mobile Areenalla kello 05:00.

Vegasin juna puksuttaa eteenpäin kohti pudotuspelejä!

Kotijoukkue Vegas Golden Knights on tällä hetkellä todella hyvässä tulosvireessä. Se on voittanut viisi edellistä kamppailuaan putkeen ja matka kohti pudotuspelipaikkaa näyttää päivä päivemmältä todennäköisemmältä, mutta tällä hetkellä Vegas on vielä ulkona pudotuspelipaikasta. Loppukauden peleillä on suurta merkitystä, joten ainoastaan voitot kelpaavat Vegas-leirille. Vierasjoukkue Vancouver Canucksin osalta kausi alkaa olemaan paketissa, sillä piste-ero Vegasiin on aivan liian suuri tässä vaiheessa kautta.

Vegas on kärsinyt suurista poissaoloista, mutta nyt tilanne on alkanut helpottamaan. Hyökkääjista Max Pacioretty, Reilly Smith sekä Mark Stone ovat vielä poissa pelaavasta kokoonpanosta. Puolustusosasto alkaa olemaan parhaassa mahdollisessa kunnossa, ainoastaan Nicolas Hague on poissa takalinjoilta. Alec Martinezin ja Brayden McNabbin tulon myötä Vegas onnistui heti parantamaan peliään ja tällä hetkellä se porskuttaakin mukavasti voittoputkessa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kotijoukkue parempi suorittaja

Vegas Golden Knights on pelannut kuluvalla kaudella 71 ottelua, joista saldona on 39 voittoa ja 32 tappiota. Sarjapisteitä Vegasilla on kasassa 82 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Joukkueen maaliero on 71 pelatun pelin jälkeen 223:209. Vegas on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,14 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,94 maalin verran – Vegasin koko kauden kestäneet lukuisat poissaolot ovat heikentäneet joukkueen todellista iskukykyä ja tilastoja.

Vierasjoukkue Vancouver Canucks on pelannut kuluvalla kaudella 70 ottelua, joista saldona on 32 voittoa ja 38 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 74 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 11. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Canucksin maaliero on 70 pelatun pelin jälkeen 195:199. Canucks on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,79 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 2,84 maalin verran. Canucks on jäämässä runkosarjavaiheeseen.

Elintärkeät pisteet jaossa

Vegasille voitto on erittäin tärkeä, sillä se taistelee omasta pudotuspelipaikastaan todella tiukasti. Vegas ja Canucks kohtasivat kaksi päivää sitten toisensa, jolloin vierasjoukkueena pelaava Vegas nappasi 3-2-voiton Canucksista. Nyt Vegas pääsee pelaamaan kotonaan täyden yleisön edessä, josta se saa mukavasti lisäboostia tekemiseen. Vegas on voittanut kotonaan T-Mobile Areenassa viisi edellistä kamppailuaan. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Vegasin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,98! Kotijoukkueelle voitto on elintärkeä pudotuspelejä ajatellen.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!