Banner Image
4.4. NHL: Washington Capitals – Minnesota Wild | Kentällä hurja määrä tulivoimaa!

Yli 5,5 maalia

@1.76

Panos
2.5/5

Washington Capitals ja Minnesota Wild taistelevat sarjapisteistä NHL:ssä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Arenalla kello 02:00.

Tulivoimaiset joukkueet kohtaavat

Washington Capitals ja Minnesota Wild omistavat hurjan määrän tulivoimaa ja pelitavaltaan molemmat pelaavat hyökkäyspainotteista peliä. Tästä ottelusta on siis aivan turha odottaa puolustusvoittoista peliä. Capitals on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,24 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan vierasjoukkue Minnesota Wild on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,61 maalia vastustajan verkon perukoille.

Capitalsin 68 pelatusta pelistä peräti 48 on päättynyt yli 5,5 maaliin. Vuorostaan Minnesota Wildin 67 pelatusta pelistä peräti 41 on päättynyt yli 5,5 maaliin. Molempien joukkueiden peleistä hieman yli 60% on päättynyt runsasmaalisena, joten maaleja nämä joukkueet ovat latoneet otteluissaan hurjaa tahtia, mutta samalla myös omissa on kolissut. Capitals on päästänyt ottelua kohden hieman vähemmän maaleja omissa kuin Wild – Caps on päästänyt ottelua kohden omissa 2,87 maalia, kun taas vuorostaan Wild on päästänyt ottelua kohden 3,04 maalia.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Hyökkäysvoimaa tästä ottelusta ei puutu

Molempien joukkueiden suurimpana vahvuutena on tulivoimainen sekä laaja pelaajamateriaali. Vierailijoiden tulosvastuuta kantaa Kirill Kaprizovin johtama ykköskenttä, mutta alemmat kentät kykenevät myös hyvin tulosvastuuseen. Kotijoukkue omistaa kaksi todella vahvaa tuloskenttää, jotka kykenevät ottelussa kuin ottelussa luomaan maalipaikkoja. Capitals on todella hyvä kääntämään nopeita vastahyökkäyksiä ja hyödyntämään ne.

Minnesota Wild on pelannut lähiaikoina vähämaalisia pelejä, mutta emme anna näille liikaa painoarvoa. Nyt vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden pelitapa perustuu täysin hyökkäyspelaamiseen. Hyökkäysvoimaa löytyy enemmän kuin puolustuskykyä tässä ottelussa. Wildilla oli eilen peli Carolina Hurricanesia vastaan, joten se ei pääse lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla. Vierasjoukkueella maalilla aloitti viime yönä Marc-Andre Fleury, joka on torjunut kiekkoja Wild-paidassa yli 95% tarkkuudella. Ensi yönä maalissa aloittanee siis Cam Talbot, jonka torjuntaprosentti on kuluvalla kaudella 91,1%.

Maalintekokilpailu

Kyseinen ottelu tulee olemaan perinteinen maalintekokilpailu kahden tulivoimaisen joukkueen välillä. Molemmat joukkueista taistelevat vielä omasta sijoituksestaan pudotuspelejä varten, mutta ei tässä ottelussa lähdetä jarruttelemaan ja pelaamaan varovaisesti puolustuksen kautta. Capitalsin edellisestä 10 ottelusta peräti yhdeksän on päättynyt yli 5,5 maaliin. Capsin puolustuspelaamisessa on ollut runsaasti aukkoja, joka ei tiedä Wildin kaltaista joukkuetta vastaan hyvää – Wild kykenee käyttämään tekopaikat hyödykseen. Erikoistilannepelaamisen osalta voimme odottaa tässä ottelussa myös maaleja. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa maukkaalla 1,76 kertoimella.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!