Banner Image
30.12. NHL: Washington Capitals – Nashville Predators | Jatkaako Nashville hyviä otteitaan tauon jälkeen?

2021-12-30 02:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Nashville Predators kohtaavat toisensa keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Arenalla kello 02:00.

Capitalsin ratkaisukyky vertaansa vailla

Kotijoukkue Washington Capitals on pelannut kuluvalla NHL-kaudella 31 ottelua, joista saldona on 18 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 43 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Washington Capitalsin maaliero on 31 pelatun pelin jälkeen 106:80. Vaikka joukkue on kärsinyt koko kauden ajan suurista poissaoloista, niin pelaaminen on silti ollut erinomaista tuloksellisesti kuin pelillisestikin.

Nyt Capitals saa kokoonpanoonsa takaisin Nicklas Bäckströmin, Tom Wilsonin sekä Evgeny Kuznetsovin, joten tulivoimaa tällä ryhmällä on jälleen kerran runsaasti. Capitals on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,42 maalia vastustajan nuottaan. Capitalsilla ei ole minkäänlaisia ongelmia viimeistelynsä kanssa, oli kentällä sitten ykköskorin äijät tai ei – ratkaisuvoimaa löytyy jokaisesta ”tuloskentästä”, jonka takia se älyttömän vaarallinen onkin. Parhaimpana pistemiehenä on ollut 36-vuotias maalitykki Alexander Ovechkin tehoilla 22+25=47. Ovie pelaa uransa parasta kiekkoa, vaikka ikää mittarissa alkaa olemaan suhteellisen paljon jääkiekkoilijaksi.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Jatkaako Predators siitä mihin se jäi?

Vierasjoukkue Nashville Predators on pelannut kuluvalla kaudella 30 ottelua, joista saldona on 19 voittoa ja 11 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 39 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisessä konferenssissa sijalla 4. ja omassa divisioonassaan sijalla 2. Smashvillen maaliero on 30 pelatun pelin jälkeen 88:79. Kuten maalierosta voimme huomata, niin Nashville pelaa usein vähämaalisia otteluita. Joukkueen pelitapa on hyvin puolustusvoittoinen, jonka takia ottelun maalimäärät pysyvät suhteellisen alhaisina.

Predators porskuttaa tällä hetkellä peräti seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Vierailijoiden pelaaminen on alkanut näyttämään koko ajan paremmalta ja paremmalta kauden edetessä. Nashville on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,93 maalia vastustajan nuottaan, joten eroa esimerkiksi Capitalsin maalimäärään on huomattavasti. On mielenkiintoista nähdä kykeneekö Nashville pienen tauon jälkeen jatkamaan hyviä otteitaan kentällä.

Tauko tekee pelille hallaa

Vaikka kauhean pitkästä tauosta ei ole ollut kyse, niin silti se vaikuttaa molempien peliin hieman. Pelituntumaa ei kummallakaan ole, joten ottelussa tulee tapahtumaan normaalia enemmän virheitä ja näin ollen tulemme näkemään maalipaikkoja. Capitals on joukkueena todella hyvä kääntämään nopeita vastahyökkäyksiä ja hurjalla tulivoimalla se kykenee näistä paikoista kyllä rankaisemaan. Erikoistilannepelaamisessa Nashville on ollut ylivoiman puolesta todella tuhoisa, mutta vuorostaan alivoimalla on suuria ongelmia. Tauon jälkeen pelaajilta löytyy yleensä todella paljon virtaa ja menohaluja, joten tämä ottelu ei tule olemaan kummankaan osalta puolustusvoittoinen peli. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!