Banner Image
11.12. NHL: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins | Capitals vahva kotonaan

2021-12-11 02:00:00

Washington Capitals

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Arenalla kello 02:00.

Capitalsin peli kulkee

Kotijoukkue Washington Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista saldona on 16 voittoa ja 10 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 38 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. ja omassa divisioonassaan sijalla 1. Capitalsin maaliero on 26 pelatun pelin jälkeen 91:64, joten kausi on lähtenyt todella mallikkaasti liikenteeseen. Capitals on kärsinyt koko kauden ajan pienistä loukkaantumisista, mutta menoa se ei ole haitannut.

Joukkueen ykkössentteri Nicklas Bäckström ei ole vieläkään pelikunnossa, mutta Evgeny Kuznetsov on täyttänyt keskikaistan ykköskentän osalta täydellisesti. Anthony Mantha on myös varmuudella poissa pelaavasta kokoonpanosta. Capitalsin pelaajamateriaali on sen verran laaja, että nämä poissaolot eivät juuri joukkueen iskukykyyn vaikuta. Kotona pelatessaan Capitals on hävinnyt ainoastaan kertaalleen varsinaisella peliajalla, joten kotona tämä ryhmä on ollut ilmiliekeissä.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Penguins parantanut otteitaan

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on pelannut kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista saldona on 12 voittoa ja 13 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 29 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan sijalla 4. Penguinsin maaliero on 25 pelatun pelin jälkeen 74:64. Penguinsin alkukausi lähti todella heikosti liikkeelle, mutta nyt se on kyennyt parantamaan otteitaan roimasti pelikentällä. Toki alkukauden heikkouden selittää runsaat poissaolot.

Penguins on 10 edellisen ottelun aikana hävinnyt ainoastaan kolme kamppailua, joten pelaaminen on suhteellisen hyvällä tasolla. Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Jake Guentzel, Bryan Rust sekä Evgeni Malkin ovat poissa ensi yön pelaavasta kokoonpanosta. Varsinkin Guentzelin poissaolo tuottaa hieman harmaita hiuksia Penguinsin hyökkäyspelaamiseen. Penguins on pelannut puolustussuuntaan todella hyvin, mutta hyökkäyspelissä on rutkasti parantamisen varaa.

Capitals vahvemmilla

Kotijoukkue Washington Capitals on näistä kahdesta joukkueesta tulivoimaisempi ja laajemman materiaalin omistava. Kokonaisvaltainen pelaaminen on kotijoukkueen osalta paremmin hallussa. Capitals on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,50 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on kolissut ainoastaan 2,46 maalin verran ottelua kohden. Penguins on vuorostaan tehnyt keskiarvoltaan 2,96 maalia vastustajan reppuun ja omissa soi 2,56 maalin verran. Alexander Ovechkin ja kumppanit tulevat löytämään tarpeelliset tekopaikat Penguinsin selättämiseksi. Liuskalle valitaan kotijoukkueen voitto varsinaisella peliajalla.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!