Banner Image
14.10. NHL: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins | Onnistuuko Penguins avaamaan voittotilinsä?

14.10.2023 Klo. 02:30

Pittsburgh Penguins

Panos
1/5

Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins kohtaavat toisensa NHL:n runkosarjaottelussa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Capital One Areenalla, jossa kiekko putoaa keskiympyrään kello 02.30.

Penguins avasi kautensa tappiolla

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on kerennyt jo pelaamaan yhden kamppailun kuluvalla kaudella, kun taas vuorostaan Washington Capitals aloittaa vasta ensi yönä oman urakkansa. Penguins hävisi kauden avauksessa hieman jopa yllättävästi Chicago Blackhawksille, joka lukeutuu NHL:n häntäpään joukkueisiin materiaalinsa puolesta. Penguins hävisi lukemin 2-4 Hawksille kauden ensimmäisessä mittelössä – Penguinsin maaliodottama oli kamppailussa 3,3 maalia.

Seuraavaksi Pens-leiri kohtaa Washington Capitalsin, joka valitettavasti myös lukeutuu nykyään NHL:n häntäpäähän. Edellisellä kaudella Capitals jäi ilman pudotuspelipaikkaa, sillä se sijoittui runkosarjassa sijalle 25. Myös Pens jäi yhden pisteen päähän pudotuspelipaikasta, mutta tällä kaudella heillä on taas kaikki aihiot päästä villikortti-paikalta pudotuspeleihin. Pens laukoi peräti 41 kertaa kohti Hawks-maalia ensimmäisessä kamppailussa ja peli näytti muutenkin hyvin pirteältä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Capitalsin runko ehtoon puolella

Washington Capitalsin ei odoteta pääsevän tällä kaudella pudotuspeleihin, ja todellisuudessa se ei tule pääsemäänkään. Joukkueen runko alkaa olemaan todella vanha ja rähjäinen, eikä Capitalsin tilanne ole sopimusten osalta optimaalinen. Nicklas Bäckström, Evgeny Kuznetsov, Alex Ovechkin, Tom Wilson ja John Carlson alkavat olemaan jo reippaasti ohi prime timen. Capitalsilla oli suuria ongelmia viime kaudella 5 vs. 5 -pelaamisessa, eikä rosteri ole muuttunut oikeastaan mihinkään.

Ensi yönä vastaan astelee hyvin liikkuva ja aktiivinen Pens-leiri, joka ei pelillisesti ole se paras mahdollinen vastustaja Capitalsin kannalta. Penguins nappasi tililleen heti kauden avauksesta ikävän tappion, joka motivoi varmasti pelaamaan hieman eri mentaliteetilla ensi yön ottelussa. Pens-leirillä ei yksinkertaisesti ole varaa heittää pistemenetyksiä useita heikkoja joukkueita vastaan vaikka kyseessä onkin alkukausi.

Pens ennakkosuosikki

Kertoimissa Pens on laitettu pieneksi ennakkosuosikiksi, mutta todellisuudessa Pens on nykyisiä kertoimia suurempi suosikki. Vierasjoukkue Penguins on jokaisella pelin osa-alueella kotijoukkuetta edellä. Materiaalin puolesta Penguins on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi joukkue. Capitals pelaa toki kotonaan, mutta se ei omissa papereissa juuri paina vaakakupissa. Liuskalle valitaan vierasjoukkue Pittsburgh Penguinsin voitto kertoimella 2,35. Rajakerroin kohteelle on 2,28.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!