Banner Image
15.11. NHL: Washington Capitals – Pittsburgh Penguins | Jatkuuko kotijoukkueen voittoputki?

2021-11-15 02:00:00

Washington Capitals

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins kohtaavat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä NHL-kaukalossa. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Areenalla kello 02:00.

Capitals porskuttaa voittoputkessa poissaoloista huolimatta

Kotijoukkue Washington Capitalsin recordi on tällä hetkellä 8-2-4, maalieron ollessa 14 pelatun pelin jälkeen 48:35. Washington Capitals on aloittanut NHL-kautensa todella pirteästi. Se on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota varsinaisella peliajalla. Joukkueen vahvuudesta on poissa kourallinen tärkeitä pelaajia, kuten T.J. Oshie, Anthony Mantha ja Nicklas Bäckström. Tämä syö joukkueen iskukykyä huomattavasti, mutta poissaoloista huolimatta Capitals pelaa todella hyvin ja on vaarallinen joukkue illasta toiseen.

Tällä hetkellä joukkue porskuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, vaikka joukkue pelaa ilman kolmea tuloskentän pelaajaa. Capitalsin pelaajamateriaali ja tulivoima on laaja, jonka takia se otteluita kykenee voittamaankin. Lars Eller ja Connor McMichael ovat kyenneet pelaamaan todella hyvin kakkos- ja kolmoskentän keskellä. Evgeny Kuznetsov on vuorostaan onnistunut täyttämään Nicklas Bäckströmin saappaat ykköskentän keskeltä täydellisesti – Kuznetsov on painanut 14 otteluun tehot 5+13=18.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Penguinsin peli ailahtelevaa

Vierasjoukkue Pittsburgh Penguins on aloittanut oman NHL-kautensa recordilla 5-4-4, maalieron ollessa 13 pelatun pelin jälkeen 40:40. Pittsburgh Penguinsin alkukausi on ollut todella hankala poissaolojen myötä. Joukkue on joutunut käytännössä pelaamaan koko kauden ilman ykkös- ja kakkossentteriään. Sidney Crosby ja Evgeni Malkin ovat olleet jo pitkään joukkueen kantavana voimana, mutta nyt herrat ovat joutuneet olemaan pitkään poissa kokoonpanosta erinäisistä syistä. Crosby on tällä kaudella pelannut ainoastaan yhden ottelun, mutta ensi yön otteluun hän on todennäköisesti palaamassa. Crosby on matkustanut mukaan Washingtoniin ja ollut mukana aamujäillä.

Penguinsin peli on paikoiteillen näyttänyt todella hyvältä, mutta myös samalla surkealta. Penguinsin peli ailahtelee todella paljon otteluiden ja erien välissä, eikä se ole hyvä asia. Penguins on onnistunut voittamaan varsinaisella peliajalla viimeksi 24.10. Toronto Maple Leafsia vastaan. Viime yönä Penguins hävisi Ottawa Senatorsille, jolla oli kokoonpanosta poissa järisyttävä määrä pelimiehiä – Senatorsin puolet pakeista olivat AHL-tason pelaajia.

Capitals vahvoilla

Kotijoukkue Washington Capitals on ottelussa vahvoilla. Se pääsee nauttimaan tuoreista jaloista ja kotiedusta. Penguins saa mitä todennäköisemmin valmentajansa Mike Sullivanin, Sidney Crosbyn sekä Brian Dumoulinin takaisin joukkueen vahvuuteen, joka on todella hyvä asia. Pelikunto kyseisillä herroilla ei välttämättä vielä ole parhaimmaista päästä, joten on todella vaikea uskoa, että nämä herrat onnistuisivat heti kääntämään Pittsburghin takaisin voittojen tielle.

Vierasjoukkueen ylivoima on ollut todella surkeata kuluvalla kaudella – ylivoiman onnistumisprosentti on ainoastaan 9,1%, joka on koko NHL:n heikoin lukema tällä hetkellä. Washington Capitalsin erikoistilannepelaaminen ei myöskään ole vielä ollut parhaimmasta päästä, mutta ylivoiman osalta se on kuitenkin huomattavasti vaarallisempi kuin vierailijoilla. Alexander Ovechkin, Tom Wilson ja Evgeny Kuznetsov tulevat määrämään tässäkin ottelussa tahdin. Liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkueen voittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!