Banner Image
19.1. NHL: Washington Capitals – Winnipeg Jets | Capitalsin pelissä aukkoja

Winnipeg Jets yli 2,5 maalia

@1.769

Panos
1.5/5

Washington Capitals ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Washingtonissa Capital One Arenalla kello 02:00.

Capitalsilla menossa heikompi hetki

Kotijoukkue Washington Capitalsilla on menossa tällä hetkellä hieman heikompi hetki, kun se on tammikuun aikana onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi kamppailua – toki vastustajat ovat olleet NHL:n kärkipäätä, joten paniikkinappulaa on turha painaa tässä vaiheessa. Capitals on pelannut kuluvallla kaudella yhteensä 39 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 18 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 51 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 7. ja omassa divisioonassaan 4. Joukkueen maaliero on 39 pelatun pelin jälkeen 127:106.

Viime otteluissa Washington Capitalsilla on ollut hieman ongelmia oman puolustuspelinsä kanssa. Canucks tykitti neljä maalia Caps-leirin selän taakse edellisessä ottelussa, myös St. Louis Blues ja Boston Bruins ovat onnistuneet lähiaikoina latomaan hurjan määrän maaleja Capitalsin verkon perukoille – Caps on ollut tuli- ja ratkaisuvoimaisia joukkueita vastaan hankaluuksissa. Varsinkin Bruinsia vastaan pelatussa pelissä kotijoukkueelle sattui aivan liian paljon keskialueella virheitä, jotka maksoivat todella monta maalia. Jos sama laulu jatkuu Jetsiä vastaan, niin kiekko löytyy jälleen kerran oman verkon perukoilta useampaan otteeseen.

Jetsillä iskun paikka

Vierasjoukkue Winnipeg Jetsillä on todella hyvä paikka iskeä, kun Capitalsin pelissä tapahtuu tällä hetkellä todella paljon turhia virheitä. Jets on tulivoimainen ja ratkaisukykyinen joukkue, joten se kykenee kyllä virheistä rankaisemaan vastustajaansa. Jets on pelannut kuluvalla kaudella 34 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 17 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 39 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 10. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Jetsin maaliero on 34 pelatun pelin jälkeen 101:96.

Jets on pelannut tammikuun aikana vasta neljä ottelua, mutta se on ollut niissä erittäin hyvä pois lukien 7-1-tappiopeli Coloradoa vastaan. Jets on todella hyvä kääntämään nopeita vastahyökkäyksiä, joka on tässä ottelussa suuri etu. Jetsiltä löytyy paljon luisteluvoimaisia pelaajia kuten Nikolaj Ehlers, Andrew Copp, Kyle Connor sekä Mark Scheifele. Vierailijoiden viimeistely ei ole vielä ollut parhaimassa mahdollisessa tikissä, sillä se on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,97 maalia vastustajan nuottaan. Taitoa ja ratkaisukykyä kyllä löytyy, mutta parhaimpaan mahdolliseen iskuun se ei ole vielä kyennyt.

Maalipaikkoja luvassa

Tästä ottelusta on aivan turha odottaa puolustusvoittoista peliä. Capitals hyökkää täydellä höyryllä päälle, mutta samalla se avaa vierailijoille rutkasti iskun paikkoja. Viime otteluissa tämä on juuri ollutkin Capitalsin ongelma, kun oman pään pelaamisessa on otettu vapauksia ja keskialueella tapahtuu ratkaisevia virheitä. Jets tulee hyödyntämään paikkansa yhtä hyvin kuin muutkin tulivoimaiset joukkueet. Luvassa on erittäin mielenkiintoinen ja vauhdikas ottelu, johon valitaan liuskalle Winnipeg Jetsin yli 2,5 maalia (jatkoaika mukaan lukien).

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!