Banner Image
25.4. NHL: Winnipeg Jets – Colorado Avalanche | Katkeaako Avalanchen tappioputki?

Colorado Avalanche

Panos
1.5/5

Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche taistelevat sarjapisteistä NHL-kaukalossa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ottelu pelataan Winnipegissä Canada Life Centressä kello 02:00.

Molemmat joukkueista tappioputkessa

Kotijoukkue Winnipeg Jets on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa, kun taas vuorostaan Colorado Avalanche on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. Jets on onnistunut voittamaan edellisen 10 ottelunsa aikana ainoastaan kaksi peliä, joten heidän tuloksellinen pelaaminen on ollut surkeaa jo pidemmän aikaa. Avalanche on vuorostaan ollut ennen kolmen ottelun tappioputkeansa hurjassa tulosvireessä. Colorado taistelee vielä tiukasti Presidents’ Trophystä, joten he varmasti haluavat takaisin voittojen tielle.

Coloradon pelaavasta kokoonpanosta on ollut poissa tappioputken aikana Erik Johnson, Devon Toews, Gabriel Landeskog, Mikko Rantanen sekä Ryan Murray. Osittain tappioista voidaan syyttää poissaoloja, mutta Coloradon laajuuden pitäisi kyllä riittää pelaamaan voitosta ilman kyseisiä herrojakin. Kotijoukkueelta poissa pelaavasta kokoonpanosta ovat hyökkääjät Mark Scheifele sekä Cole Perfetti. Maalivahti Connor Hellebuyck oli healthy scratchinä edellisessä ottelussa, mutta mitä todennäköisemmin hän on ensi yönä Jetsin tolppien välissä.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Avalanche laadukkaampi

Vierasjoukkue Colorado Avalanche on huomattavasti laadukkaampi sekä laajempi joukkue kuin Winnipeg Jets. Colorado on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,81 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut keskimäärin ottelua kohden 2,78 maalin verran. Jets on nakuttanut keskimäärin ottelua kohden 3,01 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa on soinut ottelua kohden 3,18 maalin verran. Colorado on napsinut kuluvalla kaudella sarjapisteitä 116 kappaletta ja on vielä mukana taistelemassa Floridan kanssa Presidents’ Trophystä. Jets on napsinut sarjapisteitä kuluvalla kaudella 81 kappaletta.

Avalanche omistaa todella laajan joukkueen, vaikka se tällä hetkellä muutamasta poissaolosta kärsiikin. Mikko Rantanen ja Devon Toews ovat day-to-day -listalla, joten heidän pelaamisensa on mahdollista ensi yön ottelussa. Kaikesta huolimatta Avalanche on huomattavasti laadukkaampi kuin Jets. Nathan MacKinnonin, Nazem Kadrin ja Cale Makarin kaltaiset pelaajat pyyhkivät Jetsin tuloskentän pelaajilla lattiaa mennen tullen. Eniten Coloradon poissaolot vaikuttavat joukkueen puolustuspelaamiseen.

Avalanche katkaisee tappioputkensa!

Colorado Avalanche on tappioista huolimatta pelannut suhteellisen hyvin. On todella vaikea kuvitella, että Avalanchen kaltainen joukkue kärsisi tässä vaiheessa neljättä tappiota putkeen. Avalanche on jokaisella osa-alueella vahvempi kuin Jets. Erikoistilannepelaamisen osalta vierailijat ovat valovuoden edellä, kuin myös 5 vs. 5 -pelaamisessa. Avalanche lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule kenellekään yllätyksenä. Se on huomattavasti vaarallisempi ja enemmän motivoitunut joukkue. Liuskalle valitaan Colorado Avalanchen voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,80!

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!