Banner Image
18.12. NHL: Winnipeg Jets – Washington Capitals | Tulivoimaiset joukkueet vastakkain

2021-12-18 03:00:00

Yli 5,5 maalia

Panos
1.5/5

Winnipeg Jets ja Washington Capitals kohtaavat toisensa perjantain ja lauantain välisenä yönä NHL:ssä. Ottelu pelataan Winnipegissä Canada Life Centressä kello 03:00. Winnipeg Jets ja Washington Capitals taistelevat keskenään ensimmäistä kertaa sarjapisteistä tämän kauden osalta.

Keskikastin Jets

Kotijoukkue Winnipeg Jets on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista saldona on 13 voittoa ja 15 tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 31 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisen konferenssin sijalla 9. ja omassa divisioonassaan sijalla 5. Jetsin maaliero on 28 pelatun pelin jälkeen 83:77. Tällä hetkellä kotijoukkue Jets porskuttaa kahden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Tappiot tulivat Vancouver Canucksia ja Buffalo Sabresia vastaan.

Jets on keskikastin joukkue, mutta potentiaalia parempaankin on. Jetsillä on kasassa kaksi todella tulivoimaista ja ratkaisukyvykästä tuloskentällistä. Blake Wheelerin sekä Mark Scheifelen otteet eivät vielä tämän kauden osalta ole olleet parhaimmasta päästä, joka on osittain alkukauden osalta näkynyt joukkueen tuloksenteossa. Kyle Connor, Pierre-Luc Dubois, Andrew Copp sekä Nikolaj Ehlers ovat kaikki tehneet enemmän tehoja kuin kaksi edellä mainittua herraa. Jets on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,96 maalia vastustajan nuottaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tulivoimainen Capitals

Vierasjoukkue Washington Capitals on pelannut kuluvalla kaudella 29 ottelua, joista saldona on 17 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä Washingtonilla on kasassa 41 kappaletta, jonka myötä se majailee itäisessä konferenssissa sijalla 5. ja omassa divisioonassaan sijalla 3. Joukkueen maaliero on 29 pelatun pelin jälkeen 99:75. Capitalsin kausi on tähän mennessä ollut varsin hyvä, vaikka se alkukauden aikana on kärsinytkin useammasta poissaolosta.

Pelaajamateriaaliltaan joukkue on todella tulivoimainen ja laaja. Nicklas Bäckströmin tulo joukkueen vahvuuteen on mukava lisäys, mutta vuorostaan Evgeny Kuznetsovin poissaolo tuottaa hieman harmaita hiuksia. Kuznetsov täytti Bäckströmin poissaollessa ykkössentterin paikkaa täydellisesti tehden 30 tehopistettä 28 otteluun. Poissaoloista huolimatta tästä ryhmästä löytyy järisyttävä määrä tuli- ja ratkaisuvoimaa, joten maalinteko-ongelmista se ei kärsi. Capitals on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 3,41 maalia vastustajan nuottaan.

Runsasmaalinen ottelu

Tästä ottelusta on turha odottaa puolustusvoittoista peliä, sillä kummankaan pelityyli ei perustu puolustuspelaamiseen. Capitalsin puolustuspelissä on ollut viime aikoina todella paljon aukkoja, jonka takia vastustajat ovat päässeet useampaan otteeseen lykkäämään limppua Capitals-maaliin. Jos sama laulu jatkuu tässäkin ottelussa, niin Jets kyllä tulee limppua pistämään myös sisään tekopaikoista. Järisyttävän hyvän hyökkäyspelaamisensa ansiosta Capitals kykenee kuitenkin aina ottelut pitämään tiukkoina sarjapisteitä ajatellen. Molemmilta löytyy kaksi todella tulivoimaista kärkikenttää, jotka luovat ottelussa kuin ottelussa useita tekopaikkoja. Jetsin osalta hyökkäyspelaaminen on hieman enemmän takkuillut, mutta aihetta paniikkiin ei ole. Liuskalle lähdetään pelaamaan yli 5,5 maalia ottelussa. Kertoimet ovat suotuisat runsasmaaliselle ottelulle.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!