Banner Image
20.2. Olympiakiekko: Suomi – Venäjän Olympiakomitea | Olympiafinaalissa tasaista

Alle 4.5 maalia (sis JA + RL)

@1.930

Panos
2/5

Suomi pelaa upeasti olympiakullasta varhain sunnuntai-aamuna, kun vastaan asettuu Venäjän Olympiakomitean joukkue klo 06.10 alkaen.

Suomi ei ole hävinnyt vielä otteluakaan

Suomen turnaus on edennyt ennakkokaavailuiden mukaan ja nyt edessä on se tärkein kamppailu, kun joukkue kohtaa Venäjän olympiafinaalissa. Välierässä Suomi kohtasi toistamiseen tässä turnauksessa Slovakian. Ottelu oli tiukka, puolustusten taistelu jonka Suomi voitti 2-0. Ottelun ja erien alkuun oli selvästi panostettu, eikä Suomi ollut samalla lailla ongelmissa kuin aikaisemmissa otteluissa. Ilahduttavaa on ollut seurata Suomen puolustuksen ja maalivahtien yhteispeliä, tältä osin joukkueella ei ole hätää finaalissakaan.

Suomen hyökkäyspelissä on edelleen parantamisen varaa, mutta toki joukkue on pystynyt iskemään tarvittavat maalit joka ottelussa. Sakari Manninen jatkaa huikeaa virettään, Manninen viimeisteli välieräottelun voittomaalin ja johtaa koko turnauksen pistepörssiä tehoin 4+3 / +7. Hyökkäysvitjat on roolitettu mallikkaasti ja jokainen pelaaja tietää oman roolinsa, eikä myöskään puolustuspelin velvollisuuksista lipsuta. Hermokontrolli on ollut myös alkusarjaa parempaa, välierässä Suomi ei ottanut yhtäkään jäähyä.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Venäjän Olympiakomitean joukkue yllättänyt tasaisuudellaan

Venäjän Olympiakomitean turnaus on edennyt mallikkaasti, alkusarjassa joukkue kaatoi Sveitsin 1-0, Tanskan 2-0 ja hävisi Tshekille jatkoajalla 5-6. Puolivälierissä kaatui toistamiseen Tanska 3-1 ja välierässä vasta voittolaukauskisan jälkeen Ruotsi, varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1. Venäjän turnausta on leimannut hyökkäystehon vaatimattomuus, sillä todella taitavana joukkueena tunnettu Venäjä ei ole hurjastellut maalimäärillä, vaan pikemminkin joukkueen puolustuspelaaminen on ollut todella korkealla tason mm. Suomen tapaan.

Nikita Gusev on viidellä pisteellään Venäjän tehokkain pistemies, mutta tuttua loistokkuutta hyökkäyspelissä ei ole. Venäjäkin pelaa viisikkoina ja ei uhraa puolustuspeliä, joka on vähintäänkin harvinista. Joukkueen puolustusta on hankala rikkoa ja taitoa löytyy maalilta sekä puolustuksesta, Venäjä on ollut Suomen ohella vahvin ehdokas finaaliin ja olympiakullan nappaajaksi.

Tasainen finaali luvassa

Suomi ja Venäjän joukkue lähtevät tasaisista lähtökohdista finaaliin. Hermokontrollin on pysyttävä ja jäähyjä vältettävä. Molemmat joukkueet ovat äärimmäisen laadukkaita puolustussuuntaan. Suomi on monissa kaavailuissa hiuksenhieno suosikki, mutta erot ovat aivan marginaalisia. Paljon riippuu pienistä seikoista, mikäli lataus menee oikein ja pelissä on oikeanlainen tunne alusta saakka, Suomella on oiva mahdollisuus napata ensimmäinen olympiakulta jääkiekossa. Tasaista tulee olemaan ja ero kullan ja hopean välillä voi olla vain yksi ainoa maali. Alle 4.5 maalia voisi olla kokeilemisen arvoinen pelikohde, sillä ottelun luonne ja joukkueiden otteet puhuvat vähämaalisuuden puolesta.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!