Banner Image
12.11. Rainbow 6 Siege: Six Major Sweden | Puolivälierät käyntiin ryminällä

2021-11-12 18:00:00

FaZe - BDS: BDS ml

Panos
2.5/5

Rainbow 6 Siege: Sweden Major huipentuu tulevana viikonloppuna, kun kahdeksan jäljellä olevaa joukkuetta taistelevat turnausvoitosta ja 200 000 dollarin pääpalkinnosta vuoden viimeisessä Major-turnauksessa. Alkulohkossa nähtiin paljon yllätyksiä, ja monta nimivahvaa joukkuetta putosikin turnauksesta ulos. Meksikon Majoreilla toiseksi sijoittunut Team Empire jäi lohkossaan kolmanneksi, ja esimerkiksi FURIA jäi lohkovaiheessa ilman voittoja.

Uusien nimien lisäksi jatkossa on kuitenkin edelleen myös perinteisiä joukkueita, joten vallan vaihtuminen ei ole vielä varmaa. Pystyykö Team One uusimaan Major-voittonsa, vai olisiko nyt vihdoin BDS:n aika napata iso turnausvoitto? Vai olisiko nyt sittenkin APAC:in vuoro, ja toinen kaksikosta DAMWON-SANDBOX juhlisi sunnuntaina finaalin voittoa?

SIX SWEDEN MAJOR 2021 – PLAYOFF VIHJEET

DWG KIA – SANDBOX Gaming

Perjantain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat APAC:in ylpeydet. DAMWON voitti oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä, ja joukkue jatkoikin niitä otteita, joita siltä nähtiin Meksikossa elokuun puolivälissä. Ennen kuluvaa vuotta joukkue oli vielä melkoinen outolintu scenessä, mutta viime kuukausien aikana korealaisjoukkue on noussut yassin ja Woogimanin johdolla yhdeksi maailman laadukkaimmista joukkueista.

Yllätyksellisestä – jopa yltiöpäisen aggressiivisesta pelityylistään tunnettu DAMWON voitti lohkovaiheessa muun muassa Spacescation ja Team Empiren kahteen otteeseen, joka kertoo omalta osaltaan DAMWONin nykyisestä loistokunnosta.

DAMWON saa vastaansa SANDBOX Gamingin, joka on niin ikään korealaisjoukkue. SANDBOXilla ei vielä ennen tätä turnausta ollut alla kovinkaan montaa virallista ottelua, mutta lohkovaiheessa se esitti pirteitä otteita nimivahvoja joukkueita vastaan.

Joukkueen alkulohko oli kuitenkin DAMWONin vastaavaa selvästi heikompi, sillä SSG:n ja Empiren sijaan SANDBOXin lohkossa olivat DarkZero, Vitality sekä Team One, jota vastaan SANDBOX oli molemmissa otteluissaan täysin aseeton.

Onkin mielenkiintoista, että SANDBOX on arvostettu perjantain otteluun kertoimien valossa suosikiksi, vaikka allekirjoittaneen papereissa DAMWON on puolivälierävastustajaan piirun verran edellä. Yksilötaitoa SANDBOXin rosterista toki löytyy, mutta niin löytyy myös DAMWONilta, joka pelasi lohkovaiheessa myös selvästi kokonaisvaltaisempaa Siegeä.

Myös karttaetu puoltaa DAMWONia, sillä joukkue on hyvä sekä Chaletissa että Villassa, joita SANDBOX ei juuri pelaa. SANDBOX onnistunee poistamaan näistä kartoista vain toisen, joten joukkue joutuu suurella todennäköisyydellä epämieluisaan karttaan ainakin kertaalleen.

DAMWON sen sijaan saa poistettua itselleen epämieluisan Kafen, jossa SANDBOXin voitto/tappio -saldo virallisissa otteluissa on 8/0.

Pelivalinnaksi nostetaankin DAMWONin voittoa bet365:n tarjoamalla maukkaalla 2,00 kertoimella.

FaZe Clan – BDS Esport

Suomen aikaa kello 18:00 alkavassa ottelussa nähdään kahden jättiläisen välinen kohtaaminen, kun EU:n ykkösjoukkue BDS saa vastaan brasilialaispelaajista koostuvan FaZen. Meksikon Majoreilla jaetulle kolmannelle sijalle sijoittunut BDS sijoittui alkulohkossaan toiseksi, jääden vain pisteen päähän NiPistä, joka voitti Six Invitationalin aiemmin tänä vuonna.

Sekä NiP että BDS voittivat viisi ottelua, mutta jatkoaikavoiton tuoman pistemenetyksen vuoksi BDS sai yhdestä voitostaan kolmen pisteen sijaan vain kaksi pistettä, joka jätti joukkueen NiPin taakse yhden pisteen erolla.

Shaiikon paluun jälkeen BDS on kuulunut maailman parhaiden joukkueiden ehdottomaan kärkeen jo yli vuoden ajan, mutta kirkkain kruunu siltä edelleen puuttuu. Ranskalaisjoukkue on liigoissa aina kärkikahinoissa, ja turnauksissakin se etenee pääsääntöisesti ratkaisupeleihin asti, mutta ratkaisevissa peleissä se on sulanut pahalla tavalla. Potentiaalia joukkueessa kuitenkin riittää, sillä BDS on niin yksilötaidoiltaan kuin joukkuepelin laadultaan Team Onen lisäksi maailman top2-joukkue – riittääkö se tällä kertaa mestaruuteen asti?

FaZe voitti oman alkulohkonsa, mutta brassien lohko oli selvästi heikompi kuin BDS:n. Ainoa potentiaalinen uhka FaZelle taistelussa lohkon ykkössijasta olisi ollut Rogue, sillä Oxygen Esports joutui pelaamaan turnauksessa valmentajansa kanssa, eikä Chiefs ole ainakaan vielä tällä hetkellä tämän tason joukkue. Lohkon epätasaisuudesta kertoo myös FaZen kierrosero, joka oli lohkovaiheen päättyessä 27 kierrosta plussalla. Kuudesta ottelusta saldona oli viisi voittoa, ja ainoan tappionsa joukkue koki juuri Roguelle, mutta FaZe oli tuossa vaiheessa jo käytännössä varmistanut lohkovoittonsa.

Selkeänumeroisista voitoistaan huolimatta FaZe ei pelannut mitenkään erityisen korkealaatuista Siegeä, vaan joukkueen menestys nojasi loistaviin yksilösuorituksiin sekä vastustajia selkeästi parempaan perustasoon. Kuluvan vuoden aikana FaZella onkin ollut vaikeuksia joukkuepelaamisen kanssa, eikä se ole yltänyt samanlaisiin esityksiin kuin aiempina vuosina.

Tämä toki selittyy joukkueen tekemillä rosterimuutoksilla, mutta niistäkin alkaa olla jo useampi kuukausi aikaa. Joukkuepeli olisi siis jo pitänyt saada kulkemaan selvästi nähtyä paremmin, mikäli FaZe mielii kirkkaimmista mitaleista Ruotsissa taistella.

Potentiaalinen joukkue FaZe toki edelleen on ja mikäli se saa palaset loksahtamaan kohdalleen, pystyy se taistella voitosta lähes mitä tahansa joukkuetta vastaan. BDS on kuitenkin tällä hetkellä FaZea selvästi laadukkaampi joukkue, ja kun yhtälöön lisätään Shaiikon, Elemjzen ja Bridin kaltaisia pelaajia, on BDS myös yksilötaidoiltaan merkittävästi FaZea parempi joukkue.

Mikä tahansa muu tulos kuin BDS:n voitto olisi iso yllätys, jonka myötä kupongille napataankin ranskalaisjoukkueen voittoa reiluhkolla panoksella Unibetin tarjoamalla 1,60 kertoimella.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Ninjas in Pyjamas – Spacestation Gaming

Perjantain viimeisessä ottelussa päästään seuraamaan ennakkoon todella mielenkiintoista kohtaamista, kun NiP lähtee hakemaan revanssia Spacestationista. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Six Invitationalin finaalissa vuonna 2020, ja kyseistä ottelua on yleisesti pidetty Rainbox Six Siegen historian parhaana otteluna. Tuolloin SSG vei voiton jännittävien vaiheiden jälkeen, mutta onko nyt NiPin aika? NiP lähtee otteluun kertoimien valossa selkeänä suosikkina, mutta helpolla jenkit eivät tule kaatumaan.

NiP voitti oman alkulohkonsa pisteen erolla BDS:ään, mutta mitään varsinaista ilotulitusta joukkueelta ei nähty. Aiemmin NiP tunnettiin varsin räväkkänä joukkueena, joka pyrkii sekoittamaan vastustajiensa pakkaa yllätyksellisillä taktiikoillaan, mutta alkulohkossa joukkueelta nähtiin selvästi perinteisempää – ja ennenkaikkea kypsempää Siegeä.

SSG:n osalta lohkovaihe käynnistyi vaikeasti kun se hävisi kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi. Yhdysvaltalaisjoukkue onnistui kuitenkin parantamaan otteitaan ja nappaamaan lopulta lohkon kakkossijan kahden pisteen erolla Team Empireen, ja keskiviikon ottelussa venäläisiä vastaan SSG pelasikin jo todella vakuuttavasti.

SSG:n potentiaali on toki kaikkien tiedossa, mutta rosterimuutosten jälkeen joukkue ei ole yltänyt vielä sille tasolle, jolle sen on odotettu nousevan. Perjantaina joukkueella on kuitenkin loistava mahdollisuus näyttää tasonsa yhtä maailman kärkijoukkuetta vastaan.

Voittokertoimissa SSG on noin 38% altavastaaja, mutta aivan näin selkeään ennakkoasetelmaan allekirjoittanut ei taivu. SSG on Lycanin valmennuksessa ollut yksi maailman parhaista joukkueista BO3-otteluissa, ja kun joukkueella on lähes kaksi kokonaista päivää hioa taktiikat kuntoon, on joukkueelta lupa odottaa vahvaa esitystä.

Paras pelivalinta otteluun onkin bet365:n tarjoamalla 2,25 kertoimella SSG:n oman kartan voitto, joka pitäisi olla ottelussa toisena pelattava kartta. Mikäli SSG pystyy pelaamaan edes lähellä optimitasoaan, pystyy joukkue karttavoiton lisäksi taistelemaan jopa koko ottelun voitosta. Jenkkien otteluvoittoa voikin ottaa kupongille pienenä lisävetona.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!