Banner Image
26.5. Superpesis: Alajärvi – Pattijoki | Positiivisesti toiminut ulkopeli on täsmäase

26.5.2023. Klo. 18:00

Pattijoki moneyline

Panos
1.5/5

Alajärven Ankkurit pääsevät pelaamaan jo kauden kolmatta kotipeliä, kun vieraaksi saapuvat Pattijoen Urheilijat. Sarjanousija Alajärven kaudessa on ollut paljon hyviä elementtejä, joista ehdottomasti tärkeintä on ollut hyvä ykköskärki.

PattUn pelin laadukkaimmat asiat löytyvät tiukasta ulkopelistä. Pattijoki on joutunut kohtaamaan kolmessa avausottelussa kaksi mestaruusehdokasta ja yhden pudotuspelijoukkueen. Sotkamoa ja Vimpeliä vastaan PattU oli avausjaksolla todella hyvin mukana, mutta etenkin Vimpeli karkasi toisella jaksolla pahasti.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Sarjanousijalla jo yllättävä määrä pisteitä

Alajärven Ankkurit ovat avanneet kauden yllättävän positiivisissa merkeissä. Alajärvellä on neljästä pelistä kolme pistettä ja juoksuerotuskin on tyydyttävä 20:37. keskimäärin lähes viisi juoksua per peli turpaan, on hyväksyttävä saldo, sillä Vimpeli teki AA:ta vastaan avausottelussa 21 juoksua.

Ankkureiden peli pyörii paljon pompun ympärillä ja tänään ei ole paras mahdollinen pomppusää, joten tämä luo asetelmaa paremmaksi Pattijoen puolelle. Ankkureiden ykköskärki on kuitenkin pelannut todella hyvin, mutta mikäli Tuukka Etula ei onnistu kotiuttamisessa, ei jokeriosastolta ole tullut kunnolla apuja. 

Ankkureiden avain illan peliin on rakentaa reilusti tilanteita ja pitää ulkopelissä hyvä tempo päällä. Pattijoen yllättävän laadukasta ulkopeliä vastaan tilanteiden rakentaminen ei ole itsestäänselvyys, mutta ulkopelin tahdittaminen on lähes oma päätös.

Pattijoen tiivis ulkopeli helpompaan peliin

Pattijoen avain voittoon on pelata yhä laadukasta ulkopeliä. Vaikka Vimpeli onnistui lyömään PattUa vastaan 20 juoksua (supervuoro mukaan lukien) on Pattijoen ulkopeli ollut vakuuttavaa, etenkin vastustajien laatuun nähden. Tänään kun Ankkureiden sisäpeli ei ole edellisten kamppailujen tasolla, on Pattijoella hyvä mahdollisuus hallita ulkopeliä täysin.

Sisäpelin ongelmakohdat ovat Pattijoella mielenkiintoisia. Huolimatta hyvin vaikeista vastustajista, on PattU onnistunut rakentamaan 12,3 tilannetta/ottelu ja jopa 17 Kempelettä vastaan. Mikael Mäkelä on ollut kärjessä loistava, 81 prosenttista 0-tilanteen purkamista.

Koko ykköskärki on suoriutunut tehtävistään hyvin, jopa erinomaisesti odotuksiin nähden. Sen sijaan kotiuttajajokereissa on mielenkiintoinen ongelma. Juuso Keski-Koukkari ja Martti Viitasalo ovat nuoreksi kotiuttajapariksi hoitaneet roolinsa kunnialla vähäjuoksuisessa PattUssa aiempina kausina.

Kaksikko on tällä kaudella kuitenkin ollut vaikeuksissa, yhteenlasketun kotiutusprosentin ollessa 32% mikä on lähes surkea. Tätä on kuitenkin äärimmäisen helppo selittää kolmella kovalla vastustajalla, joiden kaikkien vahvuutena on tiukka ulkopeli. Sen sijaan pienemmässä roolissa ollut etenijäjokeri Erkka Gröhn on ollut lyhyen alkukauden ajan loistava.

Parempi ulkopeli ja Superikokemus avainsanoja

Tasainen vääntö Kitrolla suosii lopulta Pattijokea. Vaikka vierasjoukkueen kausi ei tuloksellisesti ole ollut hyvä, ovat he pelanneet todella hyviäkin jaksoja kärkijoukkueita vastaan. Keski-Koukkari ja Viitasalo pääsevät tänään myös oletettavasti lyömään enemmän ja ainakin lyömään helpompaa ulkopeliä vastaan.

Pattijoki osaa olla todella ilkeä vastustaja, vaikka juoksuille he harvoin itse herkuttelevat. Puuduttavan kliininen ulkopeli on ollut alemman keskikastin joukkueelle avainsana jo useamman kauden. 

Pattijoen valmennus Perttu Westersundin johdolla on yrittänyt ja varmasti onnistunut keksimään mielenkiintoisen pelitavan poissulkea Ankkureiden lyhyillä etenemistä. Jos Alajärven onnistuu pakottamaan jatkeille pelaamiseen ja ylipäänsä vähentämään pomppua ja näppejä, on kuluneilla kausilla nähty hyvin paljon koppeja.

Tasaiseen kamppailuun Alajärven ja Pattijoen välillä kelpaa vierasjoukkueen voitto, supervuoro ja kotiutuskilpa mukaan lukien. Raahelaiset eivät ole Ankkureihin verrattuna ylikylän porukka, mutta tarpeeksi vahva ottamaan pisteet myös vieraspelistä.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!