Banner Image
24.5. Superpesis: Hyvinkää – Seinäjoki | Pihkalassa täydellinen sää juoksuille

24.5.2023. Klo. 18:00

Yli 15,5 juoksua

Panos
2/5

Hyvinkään Tahko ja Seinäjoen Jymyjussit kohtaavat helteisen auringon alla Pihkalan Pesäpallostadionilla kello 18:00. Hyvin epätasapainoiset joukkueet pääsevät nauttimaan mahdollisesta juoksujuhlasta, kun kummankin joukkueen sisäpeli on vauhdikasta, mutta ulkopelissä tulee paljon virheitä.

Vaikkei kumpikaan joukkueista ole tällä kaudella vielä räväyttänyt juoksujen määrissä, on lähes jokaisessa pelissä ollut siihen paljon aihiota. Etenkin Hyvinkään edellinen peli Joensuuta vastaan oli todella vähäjuoksuinen oletuksiin ja mahdollisuuksiin nähden.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Hyvinkään lyötyjen määrä tulee nousemaan

Hyvinkään jokerikaksikko Juha Niemi ja Juha Korhonen ovat lyöneet pinnoja, mutta tekemisen tehokkuus on ollut numeroissa heikkoa. Kumpikaan jokereista ei kuitenkaan ole pelillisesti ollut huonoja, vaan enemmänkin varianssin vankeja. Hyvillä lyöntiratkaisuilla ei tähän mennessä ole vain tullut juoksuja.

Sen sijaan numerolla pelaava Valentin Ikonen on ollut todella positiivinen hahmo tällä kaudella. Kärkilyönnit ovat maistuneet miehelle ja monipuolinen lyöntivalikoima on tuottanut tulosta. Kentälle mennessä Teemu Nurmio on ollut äärimmäisen vakuuttava ja purkanut nollatilannetta 80 prosentin varmuudella.

Hyvinkään sisäpelissä on todella paljon hyvää, mutta alkukauteen on mahtunut paljon epäonnea. Ulkopeli on ollut kuitenkin ailahtelevaa ja vaikkei seinäjokisten porukka ole lähelläkään sarjan kärkikastia, löytyy heiltä yksittäisiä pelaajia, jotka ovat taitavia lyömään pisteitä.

Seinäjoen porukassa hyviä yksilöitä

Seinäjoelta puuttuu Nurmion tasoinen ykköskärkietenijä, mutta sen sijaan joukkueella on hyvä vahvuus monipuolisuudessa. Ykkösenä pelaava Tuomas Raunio, numerolla kuusi lyövä Antton Peltomäki ja jokeripaidassa pelaava nuorukainen Justus Teppo tuovat kaikki 0-tilanteisiin hyviä apuja. 

Seinäjoen porukalla on sisäpelissä myös nimellisesti hyviä kotiuttajia. Aapo Hiltunen ja Markus Hallasuo pystyvät molemmat kotiuttamaan usein yllättävänkin hyvin, kunhan tilanteita vain saadaan aikaan. 

Hyvinkään ulkopeli ei myöskään ole timanttista, joten Seinäjoella on tänään hyvä mahdollisuus rakentaa muutama tilanne vuoroon, josta lyödään sitten pinna kerrallaan saalista isommaksi.

Ulkopelissä joukkuetta vaivaa kaksi asiaa ylitse muiden. Räpylävarmuus ja mentaliteetti. Etenkin näiden kahden asian yhdistyessä voi JyJu päästää useita juoksuja yhden ulkovuoron aikana. 

Miika Keski-Petäjä on ollut lukkarina myös kohtalainen, mutta Hyvinkään kotiuttajajokerikaksikolle ei saa antaa tänään helppoja syöttöjä, tai ulkopelissä tulee todella rumat lukemat. Heikon alkukauden pelannu kotiuttajakaksikko kuuluu silti sarjan eliittiin, eikä huonon alkukesän saa antaa hämätä.

Täydellinen juoksusää

Hyvinkäällä on tänään täydellinen juoksusää. Aurinko paistaa reilusti ja lämpötilat on korkealla. Vaikka pesäpalloa pelataan läpi kesän, on sää yksi todella merkittävä muuttuja juoksukeskiarvoihin. Kovalyöntiset pelaajat molemmista joukkueista pääsevät tänään nauttimaan jokaisesta tilanteesta, joka onnistutaan rakentamaan.

On vain ajan kysymys, koska Hyvinkää saa sisäpelinsä käyntiin ja heidän juoksumäärät nousevat. Alkukauden heikkoon kotiuttamisprosenttiin on kertoimissa ylireagoitu, ja juoksulinja on tavallista reilusti alempana. 

Yllättävän alhaisen juoksulinjan ja vauhtipesiksestä tykkäävien joukkueiden ansiosta juoksuoveri maistuu pelikohteeksti vallan mainiosti. Tahkon ja Jymyjussien peleissä nähdään yleisesti todella hyvä määrä 3-tilanteista, joten tänään uskotaan myös samaan. Jos tilanteita nähdään edes normaali määrä, on juoksuja tulossa todella paljon.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!