Banner Image
26.5. Superpesis: Kempele – Vimpeli | Laguunilla huippupesäpalloa

26.5.2023. Klo. 18:00

Vimpeli moneyline

Panos
1.5/5

Superpesiskausi jatkuu upealla ottelulla, jossa voitosta voittoon liitävä Kempeleen Kiri kohtaa sarjan parhaan joukkueen Vimpelin Vedon. Vedolla on tänään kokoonpanossa orastavia puutoksia, mutta joukkueen runko on Kempelettä vielä reilusti edellä.

Sateisella säällä yllätyksiin on paljon mahdollisuuksia ja hyvin lyhyen otannan perusteella Vimpeli ei ole ollut vahvimmillaan avausjaksolla. Näin lyhyessä ajassa on kuitenkaan turha tehdä johtopäätöksiä alkukankeudesta, sillä kokonaispeli on yhä todella laadukasta.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Vimpelillä erikoinen kauden aloitus

Kauden ensimmäisestä kolmesta pelistä, on Vimpeli voittanut jokaisen. Rutiinivoitot PattUa ja Ankkureita vastaan, sekä tasainen kamppailu Kouvolaa vastaan. Vimpelille on muodostunut lyhyessä ajassa mielenkiintoinen trendi, kun joukkue on jatkuvasti vaikeuksissa ensimmäisellä jaksolla. 

Etenkin ensimmäisellä jaksolla ykköstilanteen purkaminen on ollut oletettua vaikeampaa, eikä se tule olemaan tänään helppoa Kempeleen tiivistä etukenttää vastaan. Vimpelillä on tänään kokoonpanossa myös kaksi nuorta pelaajaa, kun Veeti Kortehisto pelaa kolmannen Super-pelinsä ja Miika Peräaho debytoi. Aleksi Lassila ja Lauri Vihriälä puuttuvat kokoonpanosta.

Vimpelin jokeriosasto on suorittanut tutulla ja oletetulla tasolla, eikä joukkueen peli kokonaisvaltaisesti ole hälyttävä. Pieni ongelmia on ollut ulkopelissä, liittyen yksilövirhesiin, jotka korjaantunee kauden edetessä. 

Vaikka ViVen peli on takunnut avausjaksoilla, ei joukkue oli jäänyt vielä ilman voittoa. Hyvin pelaavan Kempeleen pitäisi jäädä tänään Vimpelin jalkoihin tasaisen ottelun päätteeksi.

Kempeleellä loistava alkukesä

Kempeleen Kiri on saanut kesän loistavasti käyntiin, mutta vastustajat ovat toki olleet myös sellaisia, että jokainen kuuluukin voittaa. Tästä huolimatta Tuomas Jussilalla vahvistunut Kempele on ollut etenkin ulkopelissä vakuuttava. 

Kempeleen koppariosasto on selvinnyt kuitenkin ilman suurempia ongelmia ja tänään onkin ensimmäinen kunnon otatus asian tiimoilta. Tuulinen sää tulee kuitenkin helpottamaan Perttu Ollin ja Juhani Ojalan tehtäviä, mutta rauhallista tuskin tulee olemaan takakentällä.

Markus Keski-Petäjä, Tuomas Jussila ja Onni Määttä muodostavat hyvin laadukkaan ykköskärjen, jolle tilanteen rakentaminen on ollut helpon näköistä. Samaa ei kuitenkaan voi sanoa kakkoskärjestä. Tänään vaaditaankin ykköskärjeltä hyvää kentälle menoa ja tilanteiden rakentamista. 

Kotiuttajajokereista löytyy Kempeleelle iso apu, vaikka Ossi Meriläinen ja Matti Korhonen eivät pärjääkään Vimpelin kaksikolle millään mittarilla. Tänään yksittäisetkin juoksut voivat näytellä todella isossa roolissa.

Monipuolisuus vieraiden etuna

Siinä missä Kempele on ollut hyvä, on pelit olleet myös hiukan yksitoikkoisia. Vaikka Vimpelillä onkin tänään nuoria pelaajia kokoonpanossa, voidaan helposti olettaa heidän olevan tarpeeksi hyviä täyttämään takapesien pesävahtien roolit. 

Jo aiemmin mainittu Kirin koppariosasto joutuu tänään testiin, kun Vimpelin kotiutus- ja vaihtolyöntivalikoimassa on takakentälle suunnatut lyönnit isossa roolissa. Tuulen pitäisi olla kuitenkin suotuisa juuri koppareiden kannalta, mutta Vimpelin ei kuitenkaaan tarvitse turvautua vain yhteen aseeseen.

Vaikka Kempeleellä on hehkutusta saanut etukenttä, on Vimpelillä myös Suomen parhaimpiin pieniä lyöviin erikoistunut etenijärypäs. Ottelu tuskin tulee olemaan ylijuoksu, tai mikään suvereeni esitys, mutta Vimpelin on helppo odottaa hakevan pistesaaliin kotiin rutiinivoitolla. 

Sininen Laguuni on kenttänä vieraille myös suotuisa ja Vimpeli onkin ollut Kirille vaikea vastustaja kotipeleissä. Pelikohteeksi otetaan Vimpelin vierasvoitto, mahdollinen supervuoro ja kotiutuskilpailu mukaan lukien.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!