Banner Image
16.8 Superpesis, pudotuspelit: Kouvola – Manse | Playoff-syksy käyntiin kovalla kamppailulla

16.8.2023 Klo. 17:30

Kouvola moneyline

Panos
2/5

Pesäpallon Superpesiksen pudotuspelit starttaavat virallisesti, kun puolivälierät saadaan oikein urakalla käyntiin. Otteluita pelataan ympäri Suomen, mutta tässä tekstissä pureudutaan kaksikkoon Kouvola ja Manse. 

Kouvola Pallonlyöjät ovat pelanneet loistavan kauden lukkariongelmista huolimatta ja päätyivät runkosarjassa sijalle kolme. Mansen kausi oli ajoittain ailahteleva ja sijoitus runkosarjassa jäi viidenneksi. 

Kotietu ja kotikentän temput isossa roolissa

KPL nauttii illan ottelussa kotiedusta, eikä sen merkitystä voi painottaa tarpeeksi. Kouvolalaiselle joukkueelle on ollut perinteistä suoriutua hyvin kotikentällään ja tänäänkin lähdetään pienen ennakkosuosikin asemasta peliin.

Sarjan viidenneksi eniten juoksuja tuonut Tommi Mäentausta pelaa tutusti numerolla yksi ja onkin sisäpelin yksi tärkeimmistä hahmoista. 73 prosenttisesti kentälle mennyt etenijäsankari saa tänään paljon apuja pesäväleille, niin numerolta kuin myös jokeripaidasta. Suurinta vastuuta kotiutuspuolella tulee nauttimaan jokeri Patrik Wahlsten, jonka otteet jo tunnemme. 78 juoksua lyönyt kotiuttajajokeri tulee saamaan tänään tilanteita – ne pitää lunastaa.

Kouvolan loppukausi oli todella vahvaa, eikä mukaan mahtunut montaa heikkoa jakso, tästä iso kiitos kuuluu väkevälle sisäpelille. Joukkue pystyi jatkuvasti nipistämään tärkeitä juoksuja, kun niille oli tarvetta. Ulkopelitilastoissa KPL oli sarjan kuudes ja kuului ylempään keskikastiin, suurimmat ongelmat olivat kakkostilanteen puolustamisessa.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Mansen on lyötävä juoksuja

Manse PP:n runkosarja oli odotettua heikompi, mutta huonosta kesästä ei voi kuitenkaan puhua. Juoksuja oli tapana tulla vähintään tarpeeksi ja sisäpelivoimaa löytyi. Entinen ihmepoika Perttu Ruuska paukutti kesän mittaan 7+87 lyötyä, joka on todella komea lukema. Kunnareita tehtaili myös numerolla yksi nähtävä Severi Tikkakoski, joka 35 tuodun juoksun lisäksi löi 5+1. 

Ulkopelissä yleisesti Manse on Koplan tyylinen, sarjan kärkiporukoita, mutta vaikeudet kakkos-kolmosvälillä. Mansen jaksotappioita läpi kesän on yhdistänyt sama tekijä. Jaksoja ei hävitä sen takia, että juoksuja päästetään liikaa, vaan jos niitä lyödään liian vähän. Sisäpelin sakatessa ongelmat alkavat näkyä, eikä siihen ole tänään varaa. 

Runkosarjan loppu oli Manselta kaksijakoinen. Suuria juoksujuhlia nähtiin, mutta sarjan kärkijioukkueita vastaan oli tamperelaisjoukkue vaikeuksissa. 

Kouvola Manselle kova pala

Kouvolao on jo pitkään ollut Manselle vaikea vastustaja, etenkin jos ottelut on pelattu Kouvolassa. Kouvolalla on viiden ottelun mittainen voittoputki kotona Manse PP:tä vastaan. Vaikka tässä välissä on kerennyt paljon tapahtumaan, on allekirjoittaneen helppo pitää Kouvolaa ansaittuna ennakkosuosikkina. 

Ottelu ei tule olemaan ylikävely, mutta kotona Kouvolan pitäisi olla reilusti suurempi ennakkosuosikki, kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Kouvolan moneyline kerroin kelpaa mieluusti pelille, kun Coolbet tarjoaa tälle kertoimeksi 1,80.

Pelajaaspesiaalissa ilmaa

Coolbetin tarjoamista kertoimista löytyy yksi kohde, joka iski mukavasti silmään. Pelaajakohteissa on pelattavissa kohde “Eniten lyötyjä juoksuja H2H, Wahlsten – Ruuska” Tähän kaksikkoon pelattavaksi maistuu Ruuska kertoimella 1,65. Mikäli juoksut menevät tasan, panos palautuu.

Ruuska on kohteessa ansaittu ennakkosuosikki, mutta ero on vielä suurempi kuin mitä kertoimissa näkyy. 

Perttu Ruuska

  • 7+87=94 lyötyä
  • Kouvolaa vastaan 1+8, 9/18 kotiutukset

Patrik Wahlsten

  • 1+77=78 lyötyä
  • Mansea vastaan 2, 2/8 kotiutukset

Pelaajakohtaiset vedot ovat hyvin alttiita suurelle vaihtelulle, joten panos maltillinen 0,5/5 yksikköä.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!