Banner Image
20.6. Superpesis:  Seinäjoki – Koskenkorva | Takaako pyhä kolminaisuus juoksujuhlan?

20.6.2023. Klo. 18:00

Yli 13,5 juoksua

Panos
1.5/5

Seinäjoen Jymyjussit isännöivät tänään 20.6. Koskenkorvan Urheilijoita kello 18:00 Unico Areenalla. Paikallisottelussa kohtaavat perinteiset seurat, joille viime vuodet ovat olleet hyvin surullisia ja rikkonaisia. Kumpikaan joukkue ei ole hetkeen ollut mestaruuskandidaatti, eikä edes rehellinen uhka pudotuspeleissä. 

Jokavuotinen trendi on ollut, että mikäli joku pelaaja suorittaa näissä seuroissa hyvin, ei häntä nähdä siellä enää ensi kaudella. Yleisövajeesta ja rahoitusongelmista kärsivät joukkueet ovat kuitenkin legendaarinen paikallisottelupari, eikä tunnetta puutu tänään.

Molempien joukkueiden sisäpeli on sakannut jo tovin, mutta myös ulkopeli on järkyttävällä tasolla. Seinäjoen avonainen kenttä on myrkkyä valmiiksi heikolle ulkopelille ja läpilyöntien uhka on todellinen. Käytännössä tuuleton sää, helteineinen lämpö ja auringon porottava kuumuus tekevät juoksujuhlasta todennäköisimmän. Lennokkaan kelin lisäksi polttava aurinko lisää pelaajien uupumusta ja aiheuttaa turhia virheitä. 

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Seinäjoki jahtaa vasta toista voittoa

Seinäjoki oli jo ennustuksissa heikko, mutta kausi on saanut katastrofaalisen heikon alun. Joukkue majailee toiseksiviimeisenä tasapisteissä sarjanousija Alajärven kanssa. Seinäjoen sisäpeli on sakannut kaikilla osa-alueilla ja joukkueen tämän hetkinen juoksukeskiarvo onkin vaivaiset 3,7 per ottelu. Edellisissä otteluissa on kuitenkin nähty jo parannuksia sisäpelitehokkuuden kanssa.

Sisäpelin suurimmat ongelmat ovat kotiutuspuolella, jossa päävastuussa ovat Markus Hallasuo, Aapo Hiltunen ja Toni Marjamäki. Kolmikolle on siunaantunut 92 kotiutusyritystä, joista juoksuja on nakuteltu 31 kappaletta. Vertailun vuoksi Mansen Perttu Ruuskalla on 3+34 lyötyä juoksua.

Vaikka kotiutus sakkaa, niin tilanteiden rakentaminen on sentään kohtuullisella tasolla. Kun otetaan huomioon se, että Koskenkorva puolustaa 2-tilanteita todella huonosti, tilanteita pitäisi tulla vielä normaalia enemmän. Myös kotiutustilanteissa Koskenkorva on ulkopelissä heikko (52%) ja antaa vastustajille juoksuja lähes joka toisella yrityksellä. 

Kuumalla säällä todella avonaisella kentällä on Seinäjoellakin hyvä mahdollisuus lyödä pinnoja.  Myös Koskenkorvan koppariosasto joutuu todella kovan haasteen eteen, eikä linjakaan helpolla selviä.

Koskenkorva yllättävän hyvässä vireessä

Naapurista vieraaksi saapuva Kossu on todellakin yllättävn hyvässä vireessä, kun joukkue on raapinut viiteen peliin viisi pistettä, vaikka vastustajia on Seinäjoen lisäksi Manse, Kempele, Joensuu ja Vimpeli. Koskenkorva on onnistunut lyömään hyviäkin määriä juoksuja, vaikka vastustajien ulkopeli onkin ollut laadukasta. Suurimmat syyt tähän ovat Marko Pelkosen riittävä ja Petteri Kortelaisen loistava kotiutustahti. 

Kortelainen aloitti kauden kahdella juoksuttomalla ottelulla, mutta sen jälkeen mies on jäänyt vain kahdesti alle neljän lyödyn per ottelu. Mikäli Koskenkorvan kärki pääsee tänään edes omalla tasollaan kentälle, tulee jokerikaksikolle oletettavasti reilusti tilanteita. Loistavassa vireessä oleva Kortelainen tykkää suunnata lyöntejään kakkosjatkeelle ja tarjoaa myös rajakovia, joten Seinäjoen kentällä ei olisi mikään shokkiyllätys, mikäli nähdään kunnari kyseiseltä herralta.

Koskenkorva on saanut sisäpelikokonaisuuden hyvälle mallille, mutta ulkopelissä on yhä selkeitä ongelmia. Vastustajan kärkietenijät pääset laittoman helpoilla lyönneillä kentälle ja se ei ole kestävä pohja ulkopelin kannalta. Unico Areenan avoimuus pakottaa pelaajia myös enemmän reunoille, joten keskelle suuntautuvat lyönnit voivat olla tänään myrkkyä. 

Juoksujuhla helteessä

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Seinäjoella on tänään tarjolla aitoa juoksujuhlaa. Pyhä kolminaisuus: helle, avoin kenttä ja paikallispeli takaavat sen, että ottelusta ei puutu vaarallisia tilanteita. 
Heikoiksi joukkueiksi rosterit on yllättävän tasaiset, eivätkä ne ole yksittäisten pelaajien varassa – kotiutuspuolta lukuun ottamatta. Etelä-Pohjanmaan paikallispeliin kelpaa juoksu-over erittäin mainiosti.

Vihjattu kohde on pelattu Mr. Greenillä.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!