Banner Image
1.8 Superpesis: Vimpeli – Kempele | Saarella jatkuu selkeät otteet

1.8.2023 Klo. 18:00

Vimpeli -5,5 juoksua

Panos
3/5

Vimpelin Veto kohtaa tänään Kempeleen Kirin legendaarisella Saarikentällä. Kello 18:00 alkavasta ottelusta voidaan odottaa tulevan todella jännittävä, mutta ennen kaikkea viihdyttävä. Vimpeli on ollut läpi kauden Suomen ylivoimaisesti paras joukkue, mutta Kempeleen kausi on ollut positiivinen yllätys. 

Vimpelin sisäpeli on tasolla, mistä muut joukkueet eivät osaa edes unelmoida. Heinäkuuun teemana oli Vimpelin tapa rikkoa otteluiden yli/alle -juoksulinja yksin. Heinäkuussa Vimpelin peleissä nähtiinkin vain yksi under-tulos, eikä tälle tyylille näy loppua. 

Kempele on pelannut kelpo kesän, mutta etenkin kauden alku oli todella laadukas – etenkin oletuksiin nähden. Kempeleen tiedettiin olevan tänä vuonna hyvä, mutta pisteitä on saatu raavittua loistavasti sarjan parhaita vastaan. Nyt Kempeleessä jokin on kuitenkin vialla.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Vimpelin dominanssille vaikea nähdä päätöstä

Vimpelin voi odottaa tänäänkin ottavan helpot kolme pistettä ja se näkyy myös kertoimien mukana tuodussa ennakkosuosikin viitassa. Vimpelin jatkuva ennakkosuosikin rooli ei ole joukkueen tekemistä haitannut, vaan voittoja napsuu jatkuvasti – selkein ottein.

Katsotaanpa sitten ulkopeli- tai sisäpelitilastoja, on Vimpelin ja Vimpelin pelaajat joka sarakkeessa ensimmäisinä. Tämä on pelottava fakta, kun otetaan huomioon Vimpelin monipuolisuus. Vihjettä kirjoittaessa joukkueesta löytyy kymmenen yhdeksän juoksua lyönyttä pelaajaa ja 11 yhdeksän juoksua tuonutta pelaajaa.

Vimpeli pelasi toissapäivänä jälleen vakuuttavan pelin, kun tällä kertaa jalkoihin jäi Hyvinkää. Kolmostilanteita Vimpeli rakensi törkeät 30 kappaletta, mutta vielä hurjempaa oli ulkopeli. Hyvinkää sai koko ottelussa vain seitsemän tilannetta, joista syntyi viisi juoksua. Vimpelin vastaavat lukemat olivat 20/30. 

Vaikka Kempele saisi tänään tilanteita, on Vimpeliä vastaan todella vaikea lyödä juoksuja edes Saarikentällä. Saarikentän avoimuus tuo kuitenkin otteluun aina jännitystä, sekä yllättäviä tilanteita.

Mikä Kempeleessä sakkaa?

Kempeleen Kirin kauden alku oli suorastaan loistava, voittoja napsui jokaisesta ottelusta, jopa kärkihevosia vastaan. Sen sijaan nyt on käynnissä vaikeampi jakso, 11.7 on edellinen päivä kun KeKi on saanut nauttia 3 pisteen voitosta. 

Pelillisesti suurempia muutoksia ei Kempeleellä ole tapahtunut, vaan muut joukkueet ovat enemmänkin adaptoituneet Kempeleen pelityyliin, samalla kun he itse rullaavat paikallaan. Muun muassa Markus Keski-Petäjä pelaa loistavaa kautta, mutta suurin yksittäinen syy Kempeleen menestykseen on Antti Korhonen. Korhonen on ollut tällä kaudella ehkä jopa sarjan paras numero 4, ja häneltä voikin odottaa tänään isoja otteita.

Kempele onnistui päihittämään Vimpelin kotona alkukaudesta, mutta sen jälkeen on moni asia muuttunut. Vimpelin tämän hetkinen vire on jotain ennennäkemätöntä ja Kempele puolestaan on hyvin isoissa ongelmissa ottelusta toiseen.

Paperilla tasainen ottelu, mutta Vimpeli vire vie mennessään

Ottelusta voisi ajatella todella tasaista, mutta niin ei ole. Joukkueet ovat molemmat todella vahvoja. Vimpelin Saarikentän avoimuus on usein iso hyöty kaikkien sisäpelille, mutta Vimpeli itse tietää luonnollisesti parhaiten kuinka siellä pelataan.

Vaikka Kempele onkin yksi selkeistä pudotuspelijoukkueista, on tänäänkin saaressa isät vs pojat -asetelma ja on hyvin vaikea nähdä Kempeleen menestyvän. Pelikohteeksi kelpaa Vimpelin juoksutasoitus hyvin rehellisellä panoksella.

Vihjeen kohde pelattu Coolbetilla.

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!