Banner Image
14.7. Superpesis: Vimpeli – Raahe | Voiko Vimpeliä pysäyttää?

14.7.2023. Klo. 18:00

Vimpeli -7,5 juoksua

Panos
2/5

Lähes kaikkien pesisfanien huulilla on sama kysymys: “voiko Vimpeliä pysäyttää?” Jo pidemmän aikaa on näyttänyt, ettei Vimpeliä vain voi voittaa. Tänään raahelaisjoukkue PattU pääsee yrittämään onneaan Vimpeliä vastaan Saarikentällä.

Vimpelin kokoonpanosta on puuttunut jo useita otteluita yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista Matias Rinta-Aho. Rinta-Ahon puuttumisesta huolimatta Vimpeli on ollut sarjan paras ja etenkin sisäpeli luistaa ennennäkemättömällä tavalla. Kun katsotaan joukkueiden lyötyjen juoksujen keskiarvoja, niin toiseksi paras keskiarvo on Kouvolalla: 8 juoksua per peli. Vimpeli johtaa tätä tilastoa luvulla 11,8.

Myös ulkopelitilastoissa Vimpeli on sijalla viisi. Pattijoki on lyödyissä juoksuissa puolestaan sijalla yhdeksän (6,2 juoksua / peli) ja ulkopelin kärkilyöntitilastoissa sijalla yhdeksän (43,27 %) Pattijoki osaa kuitenkin olla inhottava vastustaja ja yksittäisiä jaksovoittoja löytyy lähes jokaista joukkuetta vastaan.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Mikä on Vimpelin salaisuus?

Jo valmiiksi vahva vimpeli on löytänyt jonkin lisävaihteen sisäpeliin, kun joukkueen lyötyjen keskiarvo edelliseltä neljältä ottelulta on hurjat 15,5 juoksua / peli. Etenkin Saarikentällä Vimpelin tehokkuus pääsee omaan arvoonsa, sillä tämä porukka osaa lyödä palloa jokeen. Vimpelin tehokkuudessa on yksi erittäin pelottava asia ja se on tasapainoisuus.

Tasapainoisuutta voidaan käyttää liikaakin syynä tehokkuudelle, mutta Vimpelin kohdalla kyse on juuri siitä. Joukkueen jokainen pelaaja on kyvykäs lyömään pinnoja, tuomaan juoksuja tai tarjoamaan vaihtolyönteihin apuja. Vimpelistä löytyy kahdeksan pelaajaa, jotka ovat lyöneet vähintään yhdeksän juoksua, 11 pelaajaa jotka ovat tuoneet vähintään seitsemän juoksua ja joukkueen huonoin kärkilyöntiprosentti on Jukka-Pekka Vainionpäällä (50 %)

Vaikkei Vimpelin vahvuudet olekaan ulkopelissä, on sekin myös hyvin vakaalla pohjalla. Teemu Kinnunen on todistanut, ettei viime kesän huippukausi ollut vain suonenveto. Kinnunen on ollut erittäin laadukas läpi kauden, mutta etenkin korkeat tolpat ja miehen 2-tilanne pelaaminen ovat vertaansa vailla.

Pattijoen inhottava pelityyli ei riitä tänään

Vaikka Pattijoki on tunnettu kyvystään olla ärsyttävä vastustaja, ei se tule tänään saarella riittämään. Pattijoen sisäpeli on armottomasti liian heikko ja juoksuja ei nähdä tänään liikaa. Saarikenttä on vieraspelipaikkana kuitenkin otollinen yllätyksiin, sillä jokeen suunnatuilla lyönneillä on ihan rehellinen mahdollisuus useaankin juoksuun.

Mikael Mäkelä on ollut yksi kauden parhaista pelaajista, eikä suoritusten arvoa voi väheksyä. Vaikka Mäkelä menee loistavasti kentälle ja kohtalaisen laadukkaan kärjen avulla onnistuu pesävälejäkin etenemään, niin jostain sakkaa. Numerolla neljä pelaava Tuukka Sarkkinen on ollut loistava kotiuttaja, 29 lyötyä 72,5 prosentin tehokkuudella – joka on sarjan tehokkain lukema. Apua Sarkkinen ei kuitenkaan jokereilta saa tarpeeksi, sillä Martti Viitasalo ja Juuso Keski-Koukkari kotiuttavat vain 40 prosentin tehoilla. 

Edellisestä kohtaamisesta on muuttunut paljon

Vaikka joukkueiden edellinen kohtaaminen on Vimpelille tyylikäs 2-0 voitto, niin Pattijoki oli siinä ottelussa monella saralla pelillisesti mukana. Nyt mukana on kuitenkin aivan eri vireinen Mikko Kanala ja Vimpelin sisäpeli on yleisestikin täysin pitelemätöntä.

Ottelusta mielenkiintoisen tekee Lauri Vihriälän esiintyminen numerolla neljä. Vihriälä pelasi edellisessä ottelussa Tahkoa vastaan ensimmäistä kertaa Superpesistä numerolla neljä, ja oli todella vakuuttava. Tänään tilanteita tulee varmasti myös paljon, ja onkin hyvin mahdollista että myös vaihtoprosentit nousevat. 

Kokonaisuutena sanottakoon, että vaikka Raahe on esiintynyt yllättävän positiivisesti ja joukkueen yksilöt ovat yllättäneet, niin kokonaisuus on valovuoden vimpeliä perässä. Vimpelin sisäpeli on tällä hetkellä sellaisessa vireessä, mitä ei ole miltään joukkueelta vuosiin nähty. On täysin yhdentekevää mitä tilastoa katsoo, niin lähes poikkeuksetta sieltä löytyy tällä hetkellä Vimpeli kärjestä. 

Betstro100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet6x 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto EM-kisojen ajan!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!