Banner Image
29.12. U20 MM-kisat: Suomi – Tsekki | Pikkuleijonat voittaneet jo kahdesti

2021-12-29 21:00:00

Suomi & ottelussa alle 5.5 maalia

Panos
2/5

Suomi pelaa keskiviikko-iltana kolmannen ottelunsa U20 MM-kisoissa Tsekkiä vastaan. Ottelu alkaa klo 21.00.

Itävalta ei tuottanut ongelmia

Suomi jatkoi turnauksessa voittojen tiellä ja kaatoi heikon Itävallan 7-1-lukemin. Vain heikohko viimeistely ja tolpat pitivät lukemat näinkin maltillisina, sillä Suomi oli kauttaaltaan parempi ja vahvempi kaikessa. Hieman yllättäen Suomen parhaaksi ketjuksi on ainakin toistaiseksi noussut kolmoskenttä, jossa etenkin JYPissä pelaavat Brad Lambert ja Samuel Helenius ovat liekehtineet. Lambert on iskenyt kahdessa ottelussa tehot 1+4 ja Helenius 3+1, kaksikko on yhdessä koko turnauksen pistepörssin kärjessä.

Suomi on osoittanut taktista kypsyyttä ja hyvää peliä, mutta Tsekki tarjoaa toistaiseksi kovimman haasteen tässä turnauksessa. Suomen puolustuspeli on kunnossa ja maalivahteihin voi luottaa, mutta hyökkäyspeli kaipaa edelleen terävyyttä ja röyhkeyttä, yhden ketjun varaan unelmaa turnausvoitosta ei voi rakentaa. Suomen osalta palikat ovat omissa käsissä, mutta pelin pitää myös kehittyä otteluiden koventuessa.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Tsekin kisat alkaneet surkeasti

Tsekin kisat ovat alkaneet vaisusti. Joukkue taipui avausottelussaan Kanadalle 3-6 ja sen jälkeen yllättäen Saksalle jatkoajalla 1-2. Ilman voittoa pelaava joukkue sai myös Kanada-ottelussa huonoja uutisia, kun joukkueen ykköspakki David Jiricek loukkaantui ja joutuu mitä ilmeisemmin jättämään turnauksen kesken. Isku on kova joukkueella ja pakin puuttuminen edesauttoi osaltaan Saksan venymistä yllätysvoittoon.

Tsekki on perinteinen kiekkomaa, mutta viime vuosina menestystä ei ole tullut U20 – ja A-tasolla. Joukkue on kahden tappion myötä heikossa asemassa lohkossa ja häviö Suomelle synkentäisi joukkueen asemia entisestään. Tsekki pelaa omalla, omintakeisella tyylillä, ja joukkueella on pieni sauma kiusata Pikkuleijonia. Jan Mysak ja Pavel Novak ovat ennakkoon Tsekin vaarallisimmat pelaajat, Novak on iskenyt toistaiseksi tehot 1+1, Mysat on tehnyt yhden maalin.

Suomi kääntää historian suunnan

Suomi on pysynyt pelitavallisesti vahvana kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen, mutta Tsekki tarjoaa jo kunnon vastuksen Pikkuleijonille. Tsekki on ollut Suomelle haastava vastustaja, sillä kuudesta viime kohtaamisesta Tsekki on vienyt nimiinsä neljä viimeisintä. Nyt etu on Suomella, ja tulikuuma kolmoskenttä kärkenään Pikkuleijonat lähtevät kaatamaan Tsekkiä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!