Banner Image
27.3. UFC: Askar Askarov – Kai Kara-France | Yllättääkö Kai Kara-France?

Kai Kara-France voittaa lopettamalla

@7.50

Panos
1/5

Kärpässarjassa Askar Askarov (14-0-1) ja Kai Kara-France (23-9-0) taistelevat paikasta mestaruusotteluun. UFC-tapahtuma mitellään Columbuksessa Nationwide Arenalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Ottelussa suuret panokset

Tämän otteluparin voittaja pääsee kamppailemaan kärpässarjan mestaruudesta, kun Deiveson Figueiredon ja Brandon Morenon tarina on saatu päätökseen. Panokset ottelussa ovat siis suhteellisen suuret, joka herättää paljon mielenkiintoa ottelua kohtaan. Askar Askarov on 29-vuotias dagestanilainen ottelija, joka ei ole vielä urallaan kärsinyt ainuttakaan tappiota vapaaottelussa. UFC:ssä herran saldo on kolme voittoa ja yksi tasapeli, joka tuli entistä kärpässarjan mestaria Brandon Morenoa vastaan. Askarov on kärpässarjan rankingeissa sijalla 2, kun taas vuorostaan Kai Kara-France on sijalla 6. Askarovin kolme UFC-voittoa on tullut tuomariäänien jälkeen, joten vielä se ei ole kyennyt UFC:ssä ottelua lopettamaan ennen aikojaan. Askarov on painitaustainen, joten luvassa on perinteinen wrestler vs. striker -ottelu.

Kai Kara-France on taustaltaan potkunyrkkeilijä, joka harjoittaa taitojaan Uudessa-Seelannissa City Kickboxing -salilla. Samassa paikassa harjoittelee myös höyhensarjan mestari Alexander Volkanovski sekä keskisarjan mestari Israel Adesanya, joten puitteet siltä osin ovat kunnossa. Kai on UFC-urallaan voittanut kuusi kamppailua ja hävinnyt kaksi. Edellisessä matsissaan Kai onnistui nappaamaan todella näyttävän tyrmäysvoiton entisestä kääpiösarjan mestarista Cody Garbrandtista. Tätä ennen Kai nappasi jälleen kerran tyrmäysvoiton tällä kertaa Rogerio Bontorinista – molemmat tyrmäysvoitot tulivat ensimmäisessä erässä. Kai on voittanut urallaan peräti 11 kertaa tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä, joka on hieman epänormaalia tämän kokoiselta mieheltä. Kai Kara-Francen kädet ovat dynamiittiä, eikä kukaan muu kärpässarjalainen lyö yhtä kovaa kuin Kai.

Kai Kara-France on kertoimissa asetettu aivan täysin altavastaajan paikalle, mikä ei tietenkään tule yllätyksenä, kun vastassa on kaveri joka ei ole vielä vapaaottelu-urallaan hävinnyt kertaakaan. Kysymys kuuluukin, että onko Kai Kara-France sittenkään niin suuri altavastaaja kuin kertoimet antavat ymmärtää? Allekirjoittaneen papereilla ei missään nimessä ole. Toki pystyottelija vastaan painija ei ikinä ole hyvä matchup. Painija ei millään tavalla halua viettää aikaa pystyssä, kun taas pystyottelija ei halua viettää aikaa matossa. Kai on ennenkin urallaan hävinnyt juurikin painijoita vastaan, mutta siitäkin alkaa olemaan jo hetki aikaa. Kai on kehittynyt rutkasti viime vuosina ja on tällä hetkellä ns. elämänsä parhaassa ottelukunnossa.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Kai yllättää UFC-kansan!

Kai Kara-Francen kehitystä on ollut upeata seurata, ja nyt herra pääsee ottelemaan uran tärkeimmän kamppailunsa tähän mennessä. Askar Askarov on ottelijana erittäin vaarallinen, joten virheisiin ei ole varaa. Askarov tulee tekemään kaikkensa, että se saa vietyä ottelun mattoon. Kai lähtee mitä todennäköisemmin ottamaan UFC-oktagonissa keskustaa haltuun ja painostamaan mahdollisen kovaa Askarovia. Häkkiä vasten on turha ajautua, sillä se on täysin Askarovin maailmaa. Dagestanilainen Askarov on osoittanut haavoittuvaisuuttaan ensimmäisessä ottelussaan UFC:ssä, sillä Brandon Moreno onnistui useampaan otteeseen saamaan Askarovin tajunnan rajamaille. Kai Kara-France lyö huomattavasi kovempaa kuin Moreno, joten samoja virheitä Askarovin ei kannata tehdä.

Askarovin alasvientien tarkkuus ei ole parhaimmasta päästä, sillä takedown accuracy eli alasvientien tarkkuus herralla on ainoastaan 28%. Vuorostaan Kai Kara-Francen puolustus alasvientejä vastaan on aivan eliittiä, sillä Kai puolustaa alasviennit 88% tarkkuudella. Kai on myös erinomainen pääsemään takaisin pystyyn, jos ja kun hän joutuu mattoon. Askarov ottaa painijaksi suhteellisen paljon iskuja vastaan, joka ei tiedä hyvää Kara-Francen kaltaista lyöjää vastaan. Kai jakelee merkittäviä lyöntejä/potkuja 5,09 kappaletta minuuttia kohden, kun taas vuorostaan Askarov jakelee merkittäviä iskuja minuuttia kohden 3,37 kappaletta. Askarovin tilastot eivät oikeastaan ole millään osa-alueella eliittiä, joten on hieman absurdia, että miksi Askarov on näinkin vahva ennakkosuosikki ottelussa – Kara-France on tilastoiden valossa hieman jopa edellä Askarovia.

Kai Kara-France on ottelijoista lyhyempi, mutta silti ulottuvampi – Askarovin ulottuvuus on 170,2 cm, kun taas vuorostaan Kara-Francen ulottuvuus on 175,3 cm. Kai on huomattavasti kokeneempi ottelija, josta se saa myös etua tärkeässä kamppailussa. Liuskalle valitaan Kai Kara-Francen voitto lopettamalla huikealla 7,50 kertoimella! Askarovin tekemisessä on vielä paljon parantamisen varaa. Kai tarvitsee ainoastaan yhden kunnon osuman ja ottelu tulee päättymään siihen. Askarovin poukkoilu tyhmiin alasvientiyrityksiin tulee maksamaan hänelle tämän kamppailun. Kai on liian tekninen ja voimakas lyöjä Askarovia vastaan.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!