Banner Image
23.1. Valioliiga: Arsenal – Burnley | Vierasjoukkueen tilanne tukala

Arsenal voittaa päästämättä maalia

@2.180

Panos
2.5/5

Arsenal kohtaa Burnleyn Valioliigassa sunnuntaina klo 16.00 alkaen.

Arsenalin puolustus kunnossa

Arsenalin nousuvire on kokenut pienen notkahduksen, joskin otteluohjelma on ollut myös vaikeahko. Joukkue kohtasi kahdesti Liverpoolin EFL Cupin välierässä ja joukkue taipui ensimmäisen osa-ottelun 0-0-tasapelin jälkeen 0-1-tappioon jälkimmäisessä osa-ottelussa. FA Cupissa matka tyssäsi Championshipissä pelaavaa Nottinghamia vastaan, mutta Valioliigassa joukkue on kuudentena ja taistelee edelleen pääsystä jopa neljän sakkiin.

Arsenalin puolustuspää on ollut todella vakuuttava viime ajat. Puolustuslinja on pysynyt hyvin kasassa ja joukkue ei hölmöile pallon kanssa. Hyökkäyspää on ailahdellut läpi kauden, ja Pierre-Emerick Aubameyangin poissaolon myötä Alexandre Lacazette on ykkösvaihtoehto kärkeen. Puolustuspäästä ei tarvitse huolehtia, mutta pallon liikuttelu ja hyökkäysten viimeistely on vielä yksityiskohta, jota tulee parantaa. Poissaoloja Arsenalilla riittää, mutta vakioavaus nähtäneen kentällä. Sivussa ovat mm. Leno, Aubameyanng, Pepe, Xhaka, Thomas ja Soares.

Burnley vajonnut hännille

Burnleyn taival Valioliigassa on ollut hankala ja siirtoikkunan tapahtumien myötä loppukausi näyttää entistä vaikeammalta. Ykköskärki Chris Wood myytiin Newcastleen, joka on joukkueen suurimpia haastajia sarjapaikan suhteen. Burnley on vajonnut Valioliigan viimeiseksi ja koko kauden saldo on 1-8-8. Burnley on kokenut enemmän ottelusiirtoja kuin mikään muu joukkue, joten sarjataulukko valehtelee hieman. Joukkue on pelannut 17 ottelua, kun enimmillään joukkueilla on kasassa jo 22-23 ottelua.

Puolustuspeli toimii Burnleyllä kohtuu mukavasti, mutta hyökkäyspäässä tilanne on vaikea. Joukkue viimeistelee alle maalin per peli-tahdilla jo useampaa kautta putkeen, mutta nyt kokoonpanon suhteen joukkueella on iso hätä. Woodin myynnin myötä iso osa joukkueen identiteettiä hävisi, paras maalintekijä Cornet on vielä maajoukkueen mukana Afrikassa ja Ashley Barnes on loukkaantuneena sivussa. Joukkueen tilanne on tukala, mutta kautta on vielä reilusti jäljellä.

Arsenal nauttii luottamusta

Arsenal lähtee paremmasta tilanteesta sunnuntain otteluun. Joukkueen peli on tasapainoista ja helppoja maaleja Arsenalin verkkoon ei tehdä. Vierasjoukkue tuskaille otteluvireen kanssa peruttujen otteluiden vuoksi mutta myös hyökkäyspää on täysi kysymysmerkki tällä hetkellä. Kotivoitto on selkeä ensimmäinen ajatus kohteeseen mutta kotivoittoa voi myös kuorruttaa nollapelillä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!