Banner Image
11.9 Valioliiga: Arsenal – Norwich | Molemmat joukkueet janoavat voittoa

2021-09-11 17:00:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Valioliiga palaa pelikentille jälleen maajoukkuetauon jälkeen. Lauantaina nähdään kahden jumbojoukkueen kohtaaminen, kun Arsenal kohtaa Norwichin klo 17.00 alkaen.

Alku täysi floppi

Arsenalin tuore kausi on ollut katastrofi. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan maalierolla 0-9 ja miehittää Valioliigan viimeistä sijaa. Arsenalin pelissä ei positiivisia signaaleja hirveästi ole ollut näkyvissä, joukkueen kokenut kaarti on pettänyt ja nuoret vastuunkantajat ovat joutuneet liian isoon vastuuseen. Mikel Arteta on vielä tähän tietoon Arsenalin penkin päässä, mutta vaihdoksia tulee pian mikäli tulokset eivät parane.

Granit Xhaka on sivussa suoran punaisen kortin vuoksi, ja Emile Smith-Rowe jatkanee sivussa sairauden vuoksi. Arsenalilla on niin isoja ongelmia, ettei joukkue ole niitä pystynyt kokonaan ratkomaan maajoukkuteuon aikana. Martin Odegaard hankittiin keskikentälle, mutta nuorukainen ei ole ratkaisu ongelmiin jotka piilevät joukkueen sisällä syvällä. Mielenkiintoista on myös nähdä Pierre-Emerick Aubameyangin ja Alexandre Lacazetten pelikunto ja – vire.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Norwichin tuska

Norwichin peli ei ole kulkenut sen paremmin, sillä myös se on hävinnyt kaikki kolme otteluaan maalierolla 1-10. Alkuohjelma on Norwichille ollut todella raju, sillä joukkue on kohdannut Liverpoolin, ManCityn ja Leicesterin. Teemu Pukki teki rangaistuspotkusta joukkueensa kauden avausmaalin Leicesteriä vastaan, mutta pelinrakentelussa ja puolustamisessa joukkueella on suuria ongelmia.

Norwich on tiukan paikan edessä. Hissijoukkueena tunnettu joukkue joutuu taistelemaan todella rajusti sarjapaikkansa säilyttääkseen, mutta todennäköisempää on palata kauden päätteeksi Championshipiin. Buendian myynti Aston Villaan voi olla menetys josta joukkue ei toivu, Buendia muodosti Pukin kanssa edellisillä kausilla tehokkaan duon. Kokoonpanotilanne Norwichilla on hyvä, mutta materiaali on yksi Valioliigan heikommista.

Maalihanat auki

Arsenal ei lähde missään nimessä hyvässä tilanteessa Norwichia vastaan, mutta nyt joukkueelle annetaan mahdollisuus napata kauden avausvoitto. Norwich lähtee puolustamaan tiukasti ja luottaa nopeisiin vastaiskuihin, näissä piilee myös menestymisen mahdollisuus. Molempien joukkueiden puolustus on ollut reikäjuustoa, ja lauantain ottelussa verkot voivat pullistella molemmissa kenttäpäädyissä. Luotetaan maalimäärän kasvava yli kahteen, sillä molemmat joukkueet hakevat raivoisasti avausvoittoa.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!