Banner Image
28.8. Valioliiga: Aston Villa – Brentford | Brentford palaa maanpinnalle?

2021-08-28 17:00:00

Aston Villa -0.5

Panos
2.5/5

Valioliigaa nähdäön lauantaina myös Birminghamissa, kun sarjanousija Brentford saapuu Aston Villan vieraaksi Villa Parkille.

Villa palasi voittojen tielle

Aston Villan elämä ilman Jack Grealishia käynnistyi Valioliigan puolella nihkeästi, kun se hävisi avausviikonloppuna Watfordille. Kurssi kääntyi kuitenkin nopeasti, sillä Villans palasi voittokantaan kiinni heti toisella kierroksella Newcastlen kustannuksella. Harakoiden kaadon jälkeen Villans on ehtinyt pelata yhden ottelun Carabao Cupin puolella. Joukkue kaatoi League Twossa pelaavan Barrowin tylysti 6-0 lukemin, ja suurinumeroinen voitto varmasti nosti Dean Smithin miehistön itseluottamusta entisestään.

Ollie Watkinsin odotetaan olevan pelikunnossa lauantaina, mutta avauksessa miestä tuskin vielä nähdään. Jamaikalaislaituri Leon Bailey on sivussa reisivamman vuoksi, ja hänen lisäkseen varmuudella pois on pitkäaikaistoipilas Trezeguet.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Brentford saanut hienon startin kauteen

Sarjanousija Brentfordin kausi on käynnistynyt hyvin. Avauskierroksella Thomas Frankin miehistö kaatoi heikosti pelanneen Arsenalin 2-0 ja viime kierroksella se pelasi 0-0 tasapelin Crystal Palacen kanssa. Kyseiset ottelut olivat hyvin erilaisia, mutta lauantaina varmaa on se, että ottelu Villaa vastaan tulee olemaan Brentfordin kovin testi tähän mennessä.

Carabao Cupin puolella Brentford oli yllättävän suurissa vaikeuksissa Forest Greeniä vastaan. Bees oli tappiolla puoliajalla, ja se joutui ottamaan kentälle liudan ykköskorin pelaajia voiton varmistamiseksi. Mikäli joukkue ei onnistu nostamaan pelillistä tasoaan nopeasti, voi kyyti Villa Parkilla olla kylmää.

Brentford tuloksiaan heikompi joukkue

Vaikka Brentford on aloittanut kauden tuloksellisesti vahvasti, on lauantain vastus todella kova. Villa on materiaaliltaan todella yllätyspotentiaalinen joukkue, ja seura voi taistella kauden aikana jopa top8-sijoista. Myös pelillisesti Villa on ollut vahva, mikä puoltaa joukkueen mahdollisuuksia entisestään.

Lauantain ottelu voi hyvinkin olla Brentfordille palautus maanpinnalle. Frankin miehistö oli ajoittain hätää kärsimässä jo Palacea vastaan, ja kun nyt vastassa on Danny Ingsin ja Emi Buendian tapaisia pelimiehiä, tulee paine olemaan entistä kovempi.

Uskomme Villan nappaavan ottelusta rutiinivoiton paremman materiaalinsa turvin, jonka vuoksi lapulle napataan isäntien voittoa maistuvalla kertoimella.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!