Banner Image
18.12. Valioliiga: Aston Villa – Burnley | Molemmat joukkueet parantaneet kauden mittaan

2021-12-18 17:00:00

Aston Villa

Panos
2.5/5

Koronatartunnat rokottavat Valioliigaa. Osa viikonlopun otteluista kuitenkin pelataan, ja lauantaina Aston Villa kohtaa Burnleyn klo 17.00.

Villa selkeässä nousukunnossa

Aston Villa on päässyt Steven Gerrardin kanssa mukavaan vireeseen. Kuuden viime ottelun saldo on kelpo 4-0-2 ja joukkue on noussut Valioliigassa jo sijalle 10. Alkukauden Villa vaelsi varjojen mailla, mutta otteissa on ollut viime kierroksilla sopivalla tavalla tylyyttä ja tehoja, Villa on alkanut tekemään paikoistaan osumia. Samaan aikaan kun joukkueen peli hyökkäyspäässä kulkee paremmin, on puolustuspään kanssa vielä tekemistä.

Villa on päässyt koko ajan paremmin ja paremmin mukaan kauden rytmiin ja paikka kymmenen joukossa voi olla ihan mahdollinen. Joukkue tarvitsee kuitenkin hyökkääjiensä tehoja nähtyä paremmin, hankinta Danny Ings on osunut vasta kolmesti. Ollie Watkins jatkaa viime kaudelta hyviä otteitaan ja hyökkääjä iski kauden viidennen osuman voitossa Norwichia vastaan. Korona ei ole jättänyt Villa kokonaan rauhaan, mutta poissaolot ovat maltilliset. Sivussa ovat Traore, Steer, Sanson, El-Ghazi ja Nakamba.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Burnleyn tehottomuus huolettaa

Burnley on kokenut tällä kaudella jo kaksi kertaa ottelusiirron, ja joukkue onkin pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin valtaosa joukkueista. Sarjasijoitus on kahdeksastoista, eli Burnley on edelleen tippujan paikalla. Viime viikkoina tekeminen on kentällä on ollut hieman parempaa, sillä saldo 1-4-1 ei ole ollenkaan hullumpi. Joukkuetta vaivaa edelleen maalinteon tehottomuus, viime kierroksilla sillä on ollut jälleen vaikeuksia saada palloa vastustajan verkkoon.

14 osumaa viiteentoista otteluun on tuttu seikka Burnleyn tilastoissa. Viime kausina joukkue on tuskaillut tehottomuutensa kanssa ja kaudet ovat olleet enemmän tai vähemmän sarjapaikasta taistelua. Chris Wood voittaa paljon pääpalloja ja on hyvä target-pelaaja hyökkäyspäässä, mutta Maxwel Cornet on ottanut myös paikkansa kärjessä viidellä osumallaan. Ashley Barnes oli kovassa vireessä viime kausina, mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet hyökkääjän virettä viime kaudesta lähtien. Barnes ja Roberts jatkavat sivussa, Cornet ja Stephens ovat epävarmojen listalla.

Villan vire vakuuttaa

Aston Villa on selkeästi nostanut tasoaan ja nauttii kotonaan suosikin asemaa Burnleyä vastaan. Vierasjoukkue kärsii tehottomuudesta ja yksikin maali vieraskentällä olisi iso saavutus joukkueelta. Molemmilla joukkueilla tuloskunto on selkeästi ylöspäin, mutta managerin vaihdosta kumpuava momentun on vahvasti kotijoukkueen puolella, ja kotivoitto toteutuu kolme kertaa viidestä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!