Banner Image
16.9. Valioliiga: Aston Villa – Southampton | Epätasainen isäntäjoukkue mietityttää

16.9.2022 klo 22:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2.5/5

Valioliigassa pelataan viikonlopun aikana vajaa ottelukierros. Aston Villa kohtaa Southamptonin perjantaina klo 22.00 alkaen.

Villan kone ei käynnisty

Aston Villa ei ole saanut koneitaan käyntiin kuluvan kauden aikana, ja joukkueen saldo 1-1-4 oikeuttaa Valioliigassa sijaan 17. Paineet Steven Gerrardin harteilla kasvavat, sillä jo viime kaudella tuttua ailahtelua Gerrard ei ole saanut korjattua. Aston Villa on panostanut joukkueeseen paljon, ja joukkueen potentiaali on kymmenen parhaan joukossa, ei putoamistaistelussa. Huolestuttavaa on etenkin joukkueen puolustuspää, joka ei ole vakuuttanut missään kohtaa.

Viiden viime ottelun saldo Villalla on 1-1-3, ja ongelmia joukkueella on sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Diego Carlos ja Matty Cash jatkavat sivussa kokoonpanosta, myös ykköskärki Ollie Watkinsilla on terveyshuolia. Leon Bailey ja Danny Ings pystyvät paikkaamaan Watkinsia kärjessä, mutta tehoja kaivattaisiin myös nähtyä enemmän Coutinholta ja Buendialta.

Uberlucky100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Southampton aloittanut kauden hyvin

Southamptonin kauden aloitus on ollut tasapainoinen. Saldo on 2-1-3 ja sijoitus on 12:sta. Southamptonin pelaajisto on pysynyt pitkään kasassa, joka on joukkueen ehdoton vahvuus. Suuria yksittäisiä tähtiä ei juurikaan ole, mikä on samaan aikaan sekä vahvuus että heikkous. Southamptonilla on erikoistilanneosaamista James Ward-Prowsen kautta, ja taitava keskikenttäpelaaja pystyy sekä luomaan paikkoja että iskemään osumia erikoistilanteista.

Southamptonin ongelma on sen hyökkäyspään kapeus. Che Adams on aloittanut kauden mukavasti, kuudessa ottelussa kasassa on kaksi osumaa, mutta muuten takuuvarmoja maalintekijöitä ei joukkueesta löydy. Tukea maalintekoon tuovat keskikentän taiturit, ja vain laadukkaalla koko joukkueen pelaamisella Southampton raapii pisteitä tasaisesti kierroksesta toiseen. Poissaolojakin löytyy, sivussa on keskikentän Lavia sekä puolustaja Livramento.

Isäntien puolustus ei vakuuta

Aston Villalla on näytön paikka kotikentällään, mutta joukkueen heikko puolustaminen antaa mahdollisuudet maalintekoon myös Southamptonille. Isäntäjoukkue tarvitsee pisteitä todella kipeästi, joka voi näkyä ottelussa liian innokkaana hyökkäämisenä, Southampton osaa olla vaarallinen vastahyökkäyksissä. Isäntäjoukkue on enemmän kysymysmerkki kuin Southampton, mutta kotietu luo hieman etua Villan suuntaan. Ottelussa molemmilla joukkueilla on omat tilaisuutensa maalintekoon, ja molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa on loistava pelikohde perjantaille.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!