Banner Image
2.1. Valioliiga: Brentford – Aston Villa | Sarjanousijan kurimus jatkuu

2022-01-02 16:00:00

Aston Villa

Panos
1.5/5

Valioliigapelit jatkuvat sunnuntaina. Sarjanousija Brentford kohtaa Aston Villan klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Brentfordin vire on heikko

Brentford kausi on loistavan alun jälkeen ollut vaikea, ja takana on tälläkin hetkellä kolme peräkkäistä tappiota. Tappiot ovat tulleet Chelseaa, Brightonia ja Manchester Cityä vastaan, joten vastustajat ovat olleet kovaa luokkaa. Huolestuttavaa on se, että alkukaudesta hyvin toiminut hyökkäyspeli on sakannut viime aikoina, ja kuuteen viime otteluun joukkue on tehnyt neljä maalia. Sarjasijoitus Brentfordilla on neljästoista ja putoamisviiva on tullut koko ajan lähemmäksi ja lähemmäksi.

Ivan Toney on pelaaja, johon katseet kääntyvät. Toney voitti viime kaudella Championshipin maalipörssin, mutta Valioliigassa osumia on kasassa vasta neljä. Marcus Forss ei ole juurikaan saanut luottoa kauden aikana, ja voi ollakin että Forss vaihtaa maisemaa tammikuun aikana. Poissaolot riivaavat myös joukkuetta, kun sivussa ovat edelleen Dasilva, Raya, Ajer, Jeanvier ja vielä muutama pelaaja on epävarmojen listalla.

Aston Villa nostanut tasoaan

Aston Villa on nostanut tasoaan Steven Gerrardin otettua managerin paikan itselleen. Joukkue on noussut Valioliigassa jo sijalle 12, kuuden viimeisen ottelun saldo on 3-0-3. Villassa on nyt kova tekemisen meininki ja peli on organisoidumpaa kuin ennen. Joukkue taipui edellisessä ottelussaan Chelsealle 1-3, mutta on pystynyt voittamaan viime viikkoina Norwichin, Leicesterin ja Crystal Palacen.

Tappiot ovat tulleet Chelsean lisäksi Liverpoolille ja Manchester Citylle, joten myöskään Aston Villa ei ole huonoille hävinnyt. Hyökkäyspäässä on viime aikoina ollut hyviä suorituksia, ainoastaan Liverpoolia vastaan joukkue jäi maaleitta. Ollie Watkins on osunut viidesti ja Danny Ings kolmesti, molemmilla on vielä parantamisen varaa mutta suunta on ollut oikea. Villa päästää vielä liikaa maaleja, mutta hiljalleen peli on mennyt eteenpäin myös puolustuksen osalta. Bailey ja Nakamba ovat ainoana sivussa, joten joukkue pääsee ihannekokoonpanolla Brentfordin kimppuun.

Brentfordin maalihanat tukossa

Brentfordin heikohko vire ja poissaolot eivät lupaa paljoa Aston Villaa vastaan kotiedusta huolimatta. Isäntien hyökkäyspeli on ollut tehotonta, eikä puolustuskaan ole kaikkien tiivein. Aston Villan on onnistunut viime viikkojen aikana kaatamaan vain Valioliigan valiot, joten vieraskentälläkin joukkue on niukka suosikki siipirikkoista Brentfordia vastaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!