Banner Image
29.12. Valioliiga: Brentford – Manchester City | Vierasjoukkue pysäyttämättömässä vireessä

2021-12-29 22:15:00

Manchester City & ottelussa yli 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Keskiviikkona Valioliigassa on ohjelmassa kaksi ottelua. Klo 22.15 alkavassa kamppailussa Brentford haastaa Manchester Cityn.

Brentford etsii virettään

Brentfordin heikohkot otteet jatkuivat Valioliigassa, kun joukkue taipuin Brightonille vieraissa 0-2. Kaksi peräkkäistä tappiota ilman ainuttakaan tehtyä maalia kuvaavat joukkueen nykytilaa, kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3. Joukkue on Valioliigassa sijalla 13 eikä akuuttia uhkaa putoamistaistelusta vielä ole, mutta heikompi ajanjakso on kestänyt jo viikkoja, eikä joukkueella näytä olevan työkaluja kehittää peliään.

Brentford luottaa omaan pelitapaansa ja alkukaudesta joukkue napsi pisteitä omalla tyylillään. Nyt maalihanat ovat tyrehtyneet ja Ivan Toney on pelannut tehoitta pitkään muun joukkueen kanssa. Toney on joukkueensa paras maalintekijä neljällä osumalla, joukkue tarvitsisi enemmän tehoja kärkihyökkääjältään. Poissaolojakin Brentfordilla on, kun sivussa jatkavat tutut nimet Raya, Ajer, Dasilva, Jeanvier ja mahdollisesti Goode.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

City murskannut vastustajansa

Manchester City on ollut joulukuun ajan Valioliigan paras joukkue ja meno on ollut välillä vastustamattoman hyvää. Kuuden viime ottelun saldo on 5-0-1 ja edellisissä otteluissaan City on kaatanut Leicesterin 6-3, Newcastlen 4-0 ja Leedsin 7-0. Vastustajien poissaoloilla on ollut oma osuutensa murskavoitoissa, mutta City on pelannut raikkaasti ja hyvin, avainpelaajat ovat onnistuneet loistavasti.

Raheem Streling on nostanut tasoaan ja pelannut viimeisimmissä otteluissaan hyvin. Phil Foden ja Jack Grealish joutuivat Pep Guardiolan koirankoppiin kurinpidollisista syistä, mutta Guardiola tarvinnee Fodenia edelleen ruuhkaviikkojen keskellä. Puolustussuuntaan City on pelannut pääsääntöisesti hyvin, joukkue on päästänyt vähiten maaleja Valioliigassa, eivätkä Kyle Walkerin ja John Stonesin poissaolot ole näkyneet puolustustyöskentelyssä. Delap, Rodri ja Torres ovat sivussa, myös Walker ja Stones ovat edelleen epävarmojen listalla.

Cityä vaikea pysäyttää juuri nyt

Brentfordin vire ei lupaa paljoa hurjavireistä Manchester Cityä vastaan. Cityn hyökkäyspelaaminen on vastustamatonta ja joukkue pystyy viemään peliä eteenpäin monen pelaajan voimin. Aiempaa historiaa joukkueilla ei keskenään ole, mutta neljän ottelun voittoputjkessa pelaava City on ollut todella vahva vierasjoukkue tällä kaudella saldolla 7-1-1. Vierasvoitto ja Cityn useampi maali kelpaavat pelattavaksi asti keskiviikko-iltaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!