Banner Image
10.12. Valioliiga: Brentford – Watford | Sarjanousijat vastakkain

2021-12-10 22:00:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa pelataan jo perjantaina, kun sarjanousijat Brentford ja Watford kohtaavat klo 22.00 alkaen.

Brentfordin vire ei vakuuta

Brentfordin heikko vire ei ota loppuakseen. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 1-2-3 ja sarjasijoitus on luisunut jo sijalle 13. Joukkue pelasi edellisellä kierroksella 2-2-tasapelin Leedsin vieraana, ja edellisillä kierroksilla joukkue on pelannut maalirikkaita otteluita. Heikko vire on kestänyt jo useamman viikon ajan, eikä joukkue ole pystynyt voittamaan muita kuin heikkovireisen Evertonin lähiaikoina. Joukkue on onnistunut viimeistelemään sarjanousijalle hyvillä tehoilla, mutta samaan aikaan omassa päässä verkko soi myös paljon.

Ivan Toney on tehoilla 4+2 Brentfodin tärkein hyökkäyspää pelaaja, mutta Toneyn lisäksi tehoilijoita löytyy enemmänkin. Tämä on tärkeä seikka etenkin joulukuun ruuhkaviikoilla, Brentford ei voi nojata vain yhden miehen tehoihin. Poissaolojakin Brentfordilla on reilusti, mutta joukkue on jo hetken joutunut tottumaan etenkin puolustuspään loukkaantumisiin. Ivan Toney on ilmeisesti pelikunnossa ja näin ollen Brentford saa luotettavimman maalitykkinsö kentälle.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Watfordin taaperrus jatkuu

Watford ennätti jo vaihtaa valmentajaakin kauden aikan, mutta Claudio Ranierin alaisuudessa peliotteet eivät ole vielä huomattavasti parantuneet. Kuuden ottelun saldo näyttää lukemia 1-0-5 ja sarjasijoitus on juuri putoamisviivan yläpuolella seitsemästoista. Watford ei ole onnistunut omassa puolustuspäässä vaan maaleja menee omaan verkkoon aivan liikaa, ainoastaan Norwich ja Newcastle ovat päästäneet enemmän osumia. Myös hyökkäyspää on Valioliigan tasolla alempaa kastia, vaikkakin Ismaila Sarr, Joshua King ja Dennis ovatkin onnistuneet kukin vuorollaan mainiosti.

Watford joutuu todella kovasti taistelemaan sarjapaikkansa puolesta, sillä takana olevat Newcastle ja Norwich ovat piristyneet silminnähden. Watfordin ohjelma joulukuulle ei ole pahin mahdollinen, mutta joukkueen alati vuotava puolustus herättää huolta. Maalintekovoimaa löytyy ja todennäköisemmin joukkue nappaa pisteitä 3-2-voitoilla kuin 1-0-lukemin. Watfordin hyökkäysvoima tuottaa laadukkaita maalipaikkoja ja joukkueella on kaikki eväät sarjapaikan säilymiseen, mutta todella äkkipikainen seurajohto ja virheherkkä puolustus aiheuttavat vielä ongelmia.

Maalin tuntua ilmassa

Brentford ja Watford ovat tuttu taistelupari viime kausilta Championshipin puolelta, ja joukkueet ovatkin järjestäneet edellisissä kohtamisissaan näyttäviä otteluita joissa maalejakin on nähty. Molempien joukkueiden puolustaminen on epävarmalla pohjalla ja itseluottamus matalalla, joten maalirikasta ottelua voidaan perjantaille odottaa. Joukkueet taistelevat isoista pisteistä sarjapaikan suhteen ja näyttämisen halua ja intoa pitäisi molemmissa joukkueissa olla runsaasti. Yli 2.5 maalia kelpaa vetoihin mukaan molempien joukkueiden tilanteet huomioiden.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!