Banner Image
22.1. Valioliiga: Brentford – Wolverhampton | Vierasjoukkueen puolustus toimii

Alle 2.5 maalia

@1.590

Panos
2/5

Lauantaina Valioliigassa pelataan isoista pisteistä, Brentford kohtaa Wolverhamptonin klo. 17.00 alkaen.

Brentford ajautunut tappioputkeen

Brentford koki jo kolmannen tappion peräkkäin Valioliigan puolella, kun joukkue taipui Manchester Unitedille 1-3. Ensimmäisen puoliajan Brentford oli parempi osapuoli, mutta toisella puoliajalla United puristi väkisin voiton itselleen. Tappion myötä kuuden viime ottelun saldo on 2-0-4 ja sarjasijoitus on neljästoista. Alkukaudella hurmannut Brentford on ajautunut pienoiseen pelilliseen alamäkeen, ja vaikka pelin rakenteet ovat kunnossa, on etenkin puolustaminen jättänyt haluamisen varaa.

Ivan Toney osui Unitedin verkkoon kertaalleen ja nosti maalimääränsä jo viiteen. Brentfordin hyökkäyspeli on muuten ollut kohtalaisen tehotonta viime kierroksilla eikä joukkue pysty hyödyntämään vähäisiä maalipaikkojaan tarpeeksi usein. Sarjasijoituksen suhteen joukkueen ei tarvitse olla vielä huolissaan, sillä eroa putoamisviivaan on kymmenen pistettä. Joukkueella on edelleen samat poissaolijat kuin aikaisemmin, useampi runkopelaaja on sivussa maajoukkutehtävien ja loukkaantumisten vuoksi.

Wolves on tiivis nippu

Wolverhampton on noussut vaikeahkon alkukauden jälkeen hyvään liitoon ja joukkue on Valioliigassa kahdeksantena. Kuuden viime ottelun saldo on mainio 4-1-1, Valioliigassa joukkue kaatoi Manchester Unitedin ja Southamptonin, FA Cupissa kaatui Sheffield United komeasti 3-0. Wolves on ollut puolustuspäässä todella vakuuttava ja joukkue on päästänyt toiseksi vähiten maaleja koko sarjassa. Peli on tasapainoista ja varmaa, joskin edelleen hieman tehotonta hyökkäyspäässä.

Raul Jimenez on osunut vasta neljästi tällä kaudella, eikä hyökkääjä ole aivan entisensä viime kauden päävamman jäljiltä. Hyökkäyspäässä on muutenkin ollut hiljaista oikeastaan koko kauden ajan, etenkin kuin toinen kärki Hwang on ollut sivussa. Hwang on sivussa helmikuun alkupuolelle saakka, joten Jimenez saa oivan mahdollisuuden kohentaa maalisaldoaan. Wolves on osunut 17 kertaa ja otteluita on takana 20, joten maalinteko-ongelmat eivät ole aivan tuulesta temmattuja. Joukkueen onneksi puolustuspeli on todella rautaista ja sitä kautta pisteitä ropisee tilille hieman heikommallakin viimeistelyllä.

Maalit kortilla ottelussa

Brentford voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen vieraissa 2-0, mutta osat ovat hieman kääntyneet kauden edetessä. Wolvesin peli on kehittynyt ja tiivistynyt, Brentfordille on käynyt oikeastaan päinvastoin. Parhaimmillaan Brentford on upea kotijoukkue ja pystyy siellä puolustamaan myös paremmin, mutta nuoli osoittaa vireen puolesta alaspäin. Joukkueet tuskin isoja maalijuhlia järjestävät, sillä Wolves puolustaa tiiviisti ja Brentford tuskin pystyy murtamaan vierasjoukkueen puolustusta kovinkaan monta kertaa. Alle 2.5 maalia on todennäköinen maalimäärä, vierasjoukkueella voi riittää yksikin maali isoon voittoon.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!