Banner Image
19.1. Valioliiga: Brentford – Manchester United | Isäntien murheet jatkuvat

Manchester United

@1.900

Panos
2/5

Valioliigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Sarjanousija Brentford kohtaa Manchester Unitedin klo 22.00 alkaen.

Brentfordin puolustus ei pidä

Brentford taisteli urhoollisesti Liverpoolia vastaan viikonloppuna, mutta taipui lopulta 0-3-tappioon. Tappio oli kuin Brentfordin kausi pienoiskuvassa, puolustaminen on epävarmaa ja hyökkäys tehotonta. Kuuden viime ottelun saldo Brentfordilla näyttää lukemia 2-0-4 ja sarjasijoitus uhkaa luisua lähemmäksi alempaa keskikastia. Sarjapaikan suhteen joukkueen tuskin tarvitsee olla huolissaan, mutta vire on ollut uhkaavasti alavireinen jo pidemmän aikaa.

Ivan Toney on hyökkääjä jonka osumia Brentford tarvitsee. Marcus Forss on saanut vastuuta vain cup-otteluissa, eikä Valioliigan puolella minuutteja ole luvassa. Toney on osoittanut tason riittävän myös Valioliigaan, mutta joukkueen tarjoilun pitäisi kohdistua paremmin hyökkäyksen kärjelle ja pelinrakentelun osoittaa kovuutta ja viekkautta. Brentfordilla on tukku poissaoloja edelleen, poissaolot ovat näkyneet joukkueen otteissa viime aikoina.

United kompasteli jälleen

Manchester United näytti vievän ottelun nimiinsä Aston Villaa vastaan, mutta 2-0-johto vaihtui turhauttavaan 2-2-tasapeliin. United väläyttelee mihin se parhaimmillaan pystyy, mutta pelin rakenne ei kestä kasassa täyttä 90-minuuttista. Bruno Fernandes oli kahdella maalillaan oivassa vireessä ja United tarvitsee tämän kaltaista Fernandesia jatkossakin. Kokoonpanossa kokeilut ja muutokset jatkuvat tulevissakin otteluissa, mutta jokaisen pelaajan on katsottava peiliin, jotta homma joukkueen sisällä saadaan toimimaan.

United pystyy taistelemaan edelleen eurosijoituksista ensi kaudelle, ja Mestarien liigassa joukkue on mukana pudotuspelivaiheessa. Kausi ei ole siis täysin menetetty, mutta otteet pitää saada tasaisemmiksi ja mieluiten pian. Ronaldo ja Cavani jakavat vastuuta hyökkäyksessä, keskikentällä Fernandes, Rashford ja Greenwood ovat suurennuslasin alla. United kaipaa myös terävyyttä hyökkäämiseen ja edelleen tilanteisiin pallonmenetysten jälkeen. Joukkue on oikealla tiellä, mutta tekemistä on vielä paljon jäljellä. Joukkueen sairaslista on tyhjentynyt, ja ainoastaan Bailly on varmasti sivussa, epävarmojen listalla ovat Ronaldo, Pogba ja Martial.

Kotijoukkue altavastaajana

Brentford lähtee kotiottelustaan huolimatta altavastaajana Manchester Unitedia vastaan. Kotijoukkueen poissaolot ja pelillinen vire aiheuttavat ongelmia, ja United pystyy omista ongelmistaan huolimatta hyödyntämään mahdollisuuden napata tärkeät kolme pistettä. Parhaimmillaan Unitedin hyökkäyspeli on taidokasta ja nopeaa, eikä Brentfordin tasoinen joukkue kestä Unitedin kyydissä täyttä peliaikaa. Vierasvoitto kelpaa luiskalle mukaan.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!