Banner Image
18.1. Valioliiga: Brighton – Chelsea | Vierasjoukkueen moraali koetuksella

Chelsea & ottelussa alle 3.5 maalia

@2.350

Panos
2/5

Valioliigassa Brighton haastaa Chelsean tiistaina klo 22.00 alkaen.

Brighton pelaa hyvin

Brighton tasasi pisteet 1-1-tasapelissä Crystal Palacea vastaan ja jatkoi hyviä otteitaan. Kuuden viime ottelun saldo näyttää lukemia 3-2-1 ja Brighton pitää itsepintaisesti sijoituksensa kymmenen parhaan joukossa. Graham Potterin taktiikka toimii, eikä joukkueen näköpiirissä ole suuria uhkakuvia. Isoin huolenaihe on kevyt hyökkäyskalusto, joukkue antaa tasoitusta valtaosalle muista Valioliigajoukkueista, sillä hyökkäysosasto on erittäin kapea.

Neal Maupay on seitsemällä osumallaan jälleen joukkueensa paras maalintekijä ja isossa roolissa ottelusta toiseen. Trossard on myös nostanut tasoaan tällä kaudella ja belgialainen tuo uudenlaista uhkaa hyökkäyspäähän pelatessa. Brighton ei kuitenkaan maaleilla juhli, joukkueen maaliero on 21-21, joten peli on tasapainossa molemmissa kenttäpäädyissä. Selkeä rakenne pelissä ja sitoutunut joukkue mahdollistaa hyvät tulokset hieman nimettömälläkin joukkueella. Bissouma, Sarmiento ja Mwepu ja mahdollisesti Dunk ovat sivussa tiistain kamppailusta.

Chelsea tulee ärsytettynä otteluun

Chelsea taipui viikonloppuna Manchester Citylle 0-1 ja jäi sarjakärjestä jo ratkaisevan tuntuisesti 13 pisteen päähän. Chelsean pelillinen vire on ailahdellut jo pidemmän aikaa, vaikkakin kuuden viime ottelun saldo on kohtuullinen 3-2-1. Chelsea oli Cityä vastaan pitkään köysissä ja tappio oli ansaittu. Chelsean vahvuudet, eli tiivis puolustuspeli ja kliininen hyökkäys ovat yskähdelleet viime kierroksilla, mutta joukkue suorittaa silti korkealla tasolla illasta toiseen.

Romelu Lukaku on pelaaja jonka maaleja Chelsea tarvitsee. Paikka neljän parhaan joukossa ei ole vielä uhattuna, mutta nyt joukkueesta mitataan moraalia kun mestaruustaistelu uhkaa karata liian kauaksi. Mason Mount on joukkueen paras maalintekijä seitsemällä osumallaan ja Cityä vastaan valtaosan ottelusta penkillä istunut Mount noussee jälleen aloitukseen. Chelsea on kauttaaltaan laadukas nippu, jonka suorituskykyä useat poissaolot ovat syöneet. Sivussa ovat edelleen James, Chalobah, Christensen ja Chilwell, joten puolustuslinjassa vaihtuvuutta on luvassa.

Historia ollut tasainen

Brighton on hieman hajuton ja mauton joukkue, mutta se pitää ottelut tasaisina ja pelaa joukkueena valmentajansa näköistä jalkapalloa. Chelsea on vahva joukkue ja se tulee ärsytettynä Brightonin kotiluolaan. Joukkueiden edelliset ottelut ovat olleet tasaisia, vähämaalisia kohtaamisia, kuudesta kohtaamisesta peräti neljä on päätynyt tasapeliin ja kahdesti Chelsea on voittanut. Vierasvoitto kutkuttaa pelilistoilla, mutta alle 2.5 maalia voi myös olla hyvin kokeilemisen arvoinen kohde.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!