Banner Image
23.10. Valioliiga: Brighton – Manchester City | Kotijoukkueen maalinteko mietityttää

2021-10-23 19:30:00

Manchester City voittaa päästämättä maalia

Panos
2.5/5

Lauantain viimeisessä Valioliigan ottelussa hyvän alkukauden pelannut Brighton kohtaa Manchester Cityn klo 19.30 alkaen.

Brighton alkukauden yllättäjä

Brightonin alkukausi on ollut upeaa katsottavaa. Joukkue on Valioliigan neljäntena saldolla 4-3-1 ja kuusi viimeisintä ottelua ovat sujuneet tappioitta. Brighton on pelannut kaksi edellistä otteluaan maalittomat tasapelit Arsenalia ja Norwichia vastaan. Joukkue on todella yhtenäinen ja puolustussuuntaan tiivis, mutta hyökkäyspään osalta Brighton on edelleen köykäisempiä joukkueita koko Valioliigassa.

Ykköskärki Neal Maupay on osunut jo neljästi kauden aikana, mutta hänen jälkeensä joukkueen taso hyökkäyspäässä laskee rajusti. Hyvää kakkosvaihtoehtoa ei juurikaan ole, vaan Maupayn poissaollessa Brightonin hyökkäyspeli pysähtyy täysin. Danny Welbeck jatkaa edelleen sivussa, josta isännille miinusta. Bighton pääsee Cityä vastaan muuten hyvällä kokoonpanolla liikkeelle ja puolustusrivit on laitettu valmiiksi jälleen kerran.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Cityn puolustusta vaikea murtaa

Manchester Cityn juna on raiteillaan. Valioliigassa joukkue on sijalla kolme, kaksi pistettä sarjakärki Chelseaa perässä. Mestarien liigassa City jatkaa myös vahvasti, kuluvalla viikolla Club Brugge kaatui 5-1. Cityn vahvuus on edelleen joukkueen uskomattoman laaja materiaali, jota Pep Guardiola pystyy kierrättämään haluamallaan tavalla ottelusta toiseen. Phil Foden on ollut vahva paluunsa jälkeen ja Ferran Torresin poissaollessa Foden on löytänyt itsensä jopa Cityn kärkipelaajana.

Cityä vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa, sillä puolustuksen rakentamiseen on käytetty satoja miljoonia ja se on näkynyt viime kausina joukkueen puolustamisessa. Dias johtaa puolustusta yhdessä Laporten kanssa, laidoilla Walker ja Cancelo ovat ottaneet paikkansa ja tuovat myös vaarallisuutta Cityn hyökkäsypeliin. Torresin lisäksi sivussa ovat myös Delap ja Mendy, joten City pääsee Brightonin kimppuun todella kovalla kokoonpanolla.

Brighton jäänyt historiassa usein maaleitta

City on vieraskentälläkin suosikki Brightonia vastaan. Joukkueiden keskinäinen historia on vahvasti City-painotteinen, kuudesta viime kohtaamisesta viidesti City on juhlinut voittoa. Näistä viidestä voitosta neljässä City on pitänyt maalinsa puhtaana, eikä nollapeli ole tälläkään kertaa mahdottomuus. Brighton tuskailee maalinteon tehokkuuden kanssa, eikä Cityn maailmanluokan puolustus ole helposti murrettavissa kotijoukkueen toimesta.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!