Banner Image
18.1. Valioliiga: Burnley – Watford | Taistelu sarjapaikasta kiihtyy

Kotivoitto ei vetoa

@X: 1.900 2: 1.840

Panos
1.5/5

Viikolla pelataan jälleen Valioliigan rästiotteluita. Tiistaina pelataan taas sarjapaikan puolesta, kun Burnley kohtaa kotikentällään Watfordin. Ottelu alkaa klo 21.30.

Burnleyn hyökkäyspää tuuliajolla

Burnley on vajonnut Valioliigan hännille. Sarjataulukkoa sekoittaa vaikeutunut koronatilanne, sillä joukkueen otteluita on jouduttu siirtämään usean kerran, ja Burnley on pelannut vasta 17 ottelua, kun edellä olevilla joukkueilla otteluita on 19-21 pelattuna. Fakta on kuitenkin se, että Burnley on pahoissa vaikeuksissa ja joukkue joutuu taistelemaan sarjapaikkansa puolesta. Kuuden viime ottelun saldo on surkea 0-2-4, nähdyillä otteilla Burnleyn pitkä pätkä Valioliigassa tulee ainakin toistaiseksi päätökseen.

Burnleyn puolustuspään tekeminen ei ole missään nimessä heikkoa, joukkueen vahvuus on oman pään puolustamisessa ja lukemien pitäminen tasaisina. Hyökkäyspäässä hätä on suuri, sillä krooninen tehottomuus vaivaa koko joukkuetta, viime kausilta tuttu maalinteon tuska on jälleen läsnä. Burnley on onnistunut iskemään 16 maalia 17:ssa ottelussa, eikä Chris Woodin myynti myöskin sarjapaikasta taistelevaan Newcastleen helpota tuskaa. Maxwel Cornet on näin joukkueen ykköshyökkääjä, mutta kuuden maalin hyökkääjä pelaa vielä tovin Norsunluurannikon paidassa Afrikan mestaruusturnauksessa. Cornetin lisäksi sivussa on toinen hyökkääjä Ashley Barnes, sekä mahdollisesti Vydra, Taylor, Pieter, Gudmunsson ja McNeil.

Watford myös pahoissa vaikeuksissa

Watford osoitti luonnetta nousemalla tärkeään 1-1-tasapeliin Newcastlea vastaan ottelun loppuhetkillä. Jokainen piste on elintärkeä putoamiskamppailussa, Watford on pisteen erolla ensimmäisen säilyjän paikalla, takana vaanivat Norwich ja Newcastle. Kuuden viime ottelun saldo ei mairittele Watfordia, saldo 0-1-5 on surkea, mutta Watford kärsii myös lukuisista poissaoloista. Hyökkäyssuuntaan joukkueen otteet ovat olleet suht hyviä, mutta oman pään pelaamisessa on pahoja puutteita, eikä Claudio Ranieri ole onnistunut tilkitsemään puolustuspäätä.

Watford on paikannut pelaajavajettaan tammikuun siirtoikkunan aikana, ja joukkue hankki mm. maalivahti Okoyen, puolustajat Kamaran ja Samirin sekä keskikentälle Kayemben. Puolustuspää kaipaakin vahvistuksia, sillä Watford on päästänyt neljänneksi eniten maaleja. Dennis on kahdeksalla osumallaan joukkueensa paras maalintekijä ja isossa roolissa Watfordin haaveissa säilyttää sarjapaikka. Poissaoloja joukkueella on enemmän kuin omiksi tarpeiksi, sivussa ovat Baah, Etebo, Sarr, Masina, Louza ja mahdollisesti Foster, Kiko ja Kabasele.

Isäntien maalinteko mietityttää

Burnleyn ja Watfordin välinen ottelu on klassinen esimerkki ns. kuuden pisteen ottelusta. Molemmat taistelevat sarjapaikkansa puolesta, voitolle olisi tarvetta mutta hävitä ei saa. Burnleyn tilanne on huolestuttava, sillä paras maalintekijä on vielä hetken aikaa poissa ja paikkaajia ei ole. Watfordin peli ei ole lähelläkään kunnossa, mutta viikonlopun tasapeli antoi pientä uskoa tulevasta. Vieraissa joukkueella on kulkenut jopa hieman paremmin kuin kotona, ja maalinteko-ongelmista kärsivä Burnley jätetään tällä kertaa pelivalintojen ulkopuolelle.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!