Banner Image
12.12. Valioliiga: Burnley – West Ham | Vierasjoukkue syyskauden onnistuja

2021-12-12 16:00:00

West Ham

Panos
1.5/5

Burnley kohtaa West Hamin sunnuntaina Valioliigassa klo 16.00 alkaen.

Burnley ei ole onnistunut nousemaan ylemmäs

Burnley tuntuu jämähtäneen Valioliigan pohjakolmikkoon. Vain yhden ottelun koko syyskaudella voittanut joukkue kärsii isoista maalinteko-ongelmista, eikä ennen niin tiivis puolustus ole ollutkaan yhtä tiivis. Kuuden viime ottelun saldo on 1-3-2 ja joukkue on pystynyt napsimaan sieltä täältä tärkeitä pisteitä. Burnley on osunut 14 kertaa yhtä monessa ottelussa ja ongelma on sama mikä joukkuetta on vaivannur jo useamman kauden ajan.

Burnleyltä puuttuvat luonnolliset, takuuvarmat maalintekijät. Chris Wood on osunut kolmesti, ja kauden yllättäjä Maxwel Cornet peräti viidesti. Kärkiparin jälkeen taso tippuu rajusti, eikä joukkue ole tarpeeksi ovela tai nopea pallon kanssa luodakseen riittävästi laadukkaita maalipaikkoja. Ashley Barnes jatkaa sivussa ja Cornet saattaa olla myös poissa loukkaantumisen vuoksi. Kahden hyökkääjän poissaolo söisi Burnleyn mahdollisuuksia rajusti.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

West Ham kärkitaistossa mukana

West Ham on pelannut syyskauden mallikkaasti, ja Valioliigassa joukkue on mukavasti sijalla neljä. Eurooppa-liigassa kulkee myös, sillä joukkue voitti alkulohkonsa ja eteni kevään pudotuspeleihin. West Ham on jatkanut siitä mihin se viime kaudella jäi, joukkue hyökkää erittäin tehokkaasti ja tiiviillä rosterilla pelaava joukkue on hitsautunut hyvin yhteen. Joukkue on saanut koko ajan paremmin kiinni myös puolustuspelaamisesta ja Kurt Zouman hankinta Chelseasta on osoittautunut loistovedoksi.

West Ham ei rasittunut normaaliin tapaan Eurooppa-liigan ottelusta torstaina, sillä joukkue lepuutti valtaosaa avainpelaajistaan. Burnleyn vieraana pitäisi siis olla energinen ja hyökkäyssuuntaan vaarallinen joukkue. Parhaimmillaan West Ham pyörittää palloa upealla temmolla ja saa vastustajan puolustuksen juoksemaan pallon perässä. West Ham on esiintynyt viime kaudesta lähtien vahvasti myös vieraskentällä, ja maaleja on syntynyt tasaisesti sekä koti – että vieraspeleissä. Ogbonna ja Zouma ovat sivussa, josta hieman miinusta vierasjoukkueelle.

West Ham vahva vierasjoukkue

Burnley on ollut yksi alkukauden pettymyksistä, mutta joukkue on ennenkin pystynyt nousemaan kuiville pitkän kauden aikana. West Ham on ollut vakuuttava syyskauden ajan, ja joukkue on kaatanut mm. Chelsean ja Manchester Cityn eri kilpailuissa. Vierasvoitolle tarjotaan pelattavaa kerrointa, joka viime aikaiset tulokset huomioiden kiinnostaa kokeilemaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!