Banner Image
27.9 Valioliiga: Crystal Palace – Brighton | Vierasjoukkue onnistunut molemmissa kenttäpäädyissä

2021-09-27 22:00:00

Molemmat joukkueet eivät tee maalia

Panos
2.5/5

Kuudennen Valioliigakierroksen päättää maanantai-illan ottelu Crystal Palacen ja Brightonin välillä. Ottelu alkaa klo 22.00.

Palace jälkeen Hodgsonin

Crystal Palace joutui uudistumaan kun pitkäaikainen manageri Roy Hodgson väistyi sivuun. Uusi manageri Patrick Vieira on yrittänyt viedä joukkueen pelitapaa proaktiiviseen suuntaan vanhan ääripuolustuksellisen sijaan. Kauden alku on sujunut kohtalaisesti saldolla 1-2-2 ja sijoitus on totutusti keskikastissa. Toistaiseksi kauden ainoa voitto tuli toissakierroksella Tottenhamista, tasapelit ovat tulleet West Hamia ja Brentfordia vastaan ja tappiot Liverpoolille sekä Chelsealle.

Uudistuksista huolimatta Palacen peli virtaa edelleen pitkälti Zahan kautta. Zahan tähdittämä vasen laita vie hyökkäyksiä jopa 44%, joka kertoo pelaajan tärkeydestä joukkueelle. Zaha on osunut kertaalleen ja syöttänyt yhden maalin, mutta Benteke on myös heräilemässä tehojen muodossa. Eze on edelleen sivussa joukkueen riveistä loukkaantumisen vuoksi, mistä isännille hieman miinusta. Muilta osin kokoonpano on niin hyvä kuin mahdollista.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

Brightonilla upea kauden alku

Brightonin kauden alku on ollut sanalla sanoen loistava. Joukkueen saldo on 4-0-1. Viime kauden maalinteko-ongelmat ovat ainakin toistaiseksi hellittäneet ja joukkue pystyy hyödyntämään maalipaikkansa hyvin. Voitot alkukaudella ovat tulleet Burnleytä, Watfordia, Brentfordia ja Leicesteriä vastaan. Joukkueen maaliero on 7-4, maaleista peräti kolme on tullut erikoistilanteista ja vain yksi ns. parhaalta maalintekosektorilta vitosen alueen sisältä.

Neal Maupay on löytänyt ainakin toistaiseksi tasaisuutta tekemisiinsä, sillä kolme maalia viiteen otteluun on hyvä aloitus. Taustalla mm. Welbeck ja Trossard ovat aloittaneet myös hyvin, Trossard on jopa joukkueensa ahkerin laukoja ja laukoo mielellään myös vastustajan boksin ulkopuolelta. Kokoonpanotilanne on myös Brightonin osalta hyvä, isoja poissaoloja ei ole.

Molemmat osaavat edelleen puolustaa

Sekä Palace että Brighton pelaavat aktiivisemmin kuin ennen, ja molemmat joukkueet ovat löytäneet maaliverkot yllättävän hyvin. Viime kauden kohtaamisissa Palacen kotiottelussa pisteet jaettiin 1-1-tuloksella ja vieraissa Palace napautti 2-1-voiton. Ottelun ennakointi on haastavaa, sillä kyseessä on tasainen parivaljakko. Tällä kertaa kohteessa kokeillaan vaihtoehtoa missä molemmat joukkueet eivät tee maalia, sillä vähämaalinen tasapeli voi olla lähellä. Etenkin Brighton on hurmannut myös puolustuspäähän pelattaessa, eikä Palace ole vaarallisin joukkue hyökkäyspäähän.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!