Banner Image
1.1. Valioliiga: Crystal Palace – West Ham | Ottelussa maali-iloittelun mahdollisuudet

2022-01-01 19:30:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa kohtaavat toisensa lauantaina Crystal Palace ja West Ham klo 19.30 alkaen.

Palacen onnistunut pelitavan muutos

Crystal Palacen muutos Roy Hodgsonin jälkeen on ollut onnistunut. Patrick Vieira on onnistunut tuomaan joukkueeseen moderneja piirteitä, aktiivista pelitapaa ja hyökkäysvoimaa. Palace on sarjataulukossa sijalla 11, ja paikka kymmenen joukossa on tällä kaudella ehdoton maksimisuoritus. Kuuden viime ottelun saldo on mukavahko 2-1-3, joka tuo tasaisesti pisteitä joukkueen laariin. Palace kaatoi Norwichin edellisellä kierroksella 3-0, ja ero Valioliigan heikoimpiin joukkueisiin on iso, putoamisvaaraa ei tälläkään kaudella näyttäisi olevan.

Palace hyökkää tällä kaudella entistä monipuolisemmin ja usean pelaajan turvin, vaikkakin edelleen peli kulkee korostetusti Wilfried Zahan kautta. Keskikentällä Conor Gallagher on ollut uskomattomassa iskussa ja viimeistellyt jo kuusi osumaa, Zaha on osunut viidesti ja Benteke sekä Eduard neljästi. Joukkueen maaliero on yhdeksäntoista kierroksen jälkeen 27-27, joten aktiivisessa pelitavassa verkko on soinut tasaisesti molemmissa kenttäpäädyissä. Clyne, Eze, Olise ja McArthur jatkavat sivussa, joten Palace on saanut hieman tyhjennettyä poissaolijoiden laaria.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

West Ham voitti pitkästä aikaa

West Ham katkaisi heikon putkensa kaatamalla Watfordin edellisellä keirroksella 4-1. Tätä ennen West Ham ehti pelata pitkän tovin ilman voittoja, ja kuuden viime ottelun saldo näyttääkin vaatimattomia lukemia 1-1-4. West Ham on edelleen kiinni europaikoissa, kiitos loistavan alkukauden, mutta pisteitä pitää taas alkaa kertymään tasaisemmin, muuten sarjasijoitus laskee väistämättä. Joukkue on kipuillut puolustuksensa kanssa, runkopelaajien poissaollessa puolustuksen vanhat ongelmat ovat nostaneet päätään.

Michail Antonio jatkaa loistavaa kautta kärjessä, kasassa on jo nyt seitsemän osumaa. Tulitukea tulee koko joukkueelta, sillä joukkueessa on useita useamman maalin miehiä, kuten Pablo Fornals, Benrahma, Soucek, Bowen jne. West Ham hyökkää edelleen laadukkaasti ja erittäin agressiivisesti, jo viime kaudella joukkue ratkaisi otteluita ensimmäisellä puoliajalla rajun hyökkäyksen turvin.West Hamin maaliero on 34-25, joten myös sen otteluissa on viihdettä nähty maalien merkeissä. Cresswell, Ogbonna ja Zouma jatkavat sivussa, kolmesta puolustuspään pelaajan poissaolosta on pakko antaa miinusta.

Maaliodotusarvo on korkealla

Crystal Palacen aktiivinen pelitapa ja West Hamin puolustuksen poissaolot antavat otteluun ennakkoon jännittävän maun. Molemmat joukkueet osaavat hyökätä ja viimeistelevät tehokkaasti, mutta puolustuspäässä on selkeitä ongelmakohtia, joihin vastustajat pystyvät iskemään. Palace ei ole lainkaan aseeton West Hamia vastaan, mutta yli 2.5 maalia kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta tähän kohteeseen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!