Banner Image
21.8. Valioliiga: Leeds – Everton | Vedot vierailijoiden kautta

2021-08-21 17:00:00

Everton +0.5

Panos
2.5/5

Valioliigaa nähdään lauantaina myös Elland Roadilla, kun Leeds United saa vieraakseen Evertonin. Ovatko isännät toipuneet avauskierroksen selkäsaunasta, vai hakeeko Everton pisteet itselleen?

Leeds sai kyytiä avauskierroksella

Leeds oli viime kauden piristysruiske. Sarjanousijat pelasivat suorastaan yltiöpäisen aggressiivista jalkapalloa vastustajasta riippumatta ja hyvät otteet palkittiin myös pisteiden muodossa. The Whites sijoittui sarjataulukossa lopulta hienosti yhdeksänneksi, eikä se jäänyt kuin kahden pisteen päähän kahdeksanneksi sijoittuneesta Arsenalista. Viimeisen europaikan napanneeseen Tottenhamiinkin eroa jäi vain kolme pistettä.

Kausi 2021/22 käynnistyi Leedsiltä kuitenkin vaikeasti, kun Manchester United nuiji Marcelo Bielsan miehistön kotonaan peräti 5-1 lukemin. Leeds pysyi Red Devilsin kyydissä ensimmäisen 45 minuuttisen ajan, mutta Luke Aylingin toisen puoliajan alussa tekemän tasoitusmaalin jälkeen kyyti oli kylmää.

Joukkueen puolustuspelaaminen näytti todella repaleiselta ja Man Utd pääsi puhkomaan valkopaitojen linjoja kerta toisensa jälkeen. Vastaavanlaiseen tekemiseen joukkueella ei ole varaa Evertonia vastaan, josta löytyy nopeutta ja dynaamisuutta muun muassa Richarlisonin muodossa.

WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Everton vaikeuksien kautta voittoon

Myös Evertonilla oli omat vaikeutensa avauskierroksella. Southampton meni ottelun ensimmäisellä puoliajalla 1-0 johtoon Adam Armstrongin maalilla, joka pääsi maalipaikkaan Michael Keanen henkilökohtaisen virheen johdosta.

Toffees oli todella nihkeä ensimmäisellä 45 minuuttisella, mutta toiselle puoliajalle se tuli ryminällä. Richarlison toi Evertonin tasoihin 47. peliminuutilla – ja Abdoulaye Doucore sekä Dominic Calvert-Lewin osuivat myös molemmat kertaalleen hetkeä myöhemmin.

Voitto oli todella tärkeä Evertonille, joka pelasi ensimmäisen kilpailullisen ottelunsa Rafael Benitezin alaisuudessa. Hyvä tulos Leedsiä vastaan toisi varmasti lisää itseluottamusta myös tuleville kierroksille, kun vastassa ovat etukäteen arvioituna hieman heikommat Brighton ja Burnley.

Maininnan arvoista on myös se, että Everton oli viime kaudella yksi Valioliigan parhaista vierasjoukkueista. Se haki viime sesongilla kaikista sarjan joukkueista neljänneksi eniten pisteitä vieraista, eikä se hävinnyt kauden aikana kuin neljä vierasottelua.

Vierailijoita aliarvostetaan

Leeds lähtee otteluun kertoimien valossa selvänä suosikkina, mutta meidän papereissa asetelema ei ole tämä. Isäntien pelaaminen on toki parhaimmillaan kaunista katseltavaa, mutta Benitezin kurinalaista Evertonia vastaan maalipaikat voivat olla tiukassa. Evertonilta löytyy myös vaarallisuutta vastahyökkäysten muodossa, joiden puolustaminen on ollut Leedsille todella suuri ongelmakohta.

Pelimerkit pelataankin vierailijoiden kautta, sillä tarjotut kertoimet ovat aivan liian herkullisia. Kupongille ”Everton +0.5”, joka osuu Evertonin voitolla tai tasapelillä.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!