Banner Image
7.11. Valioliiga: Leeds – Leicester | Kaksi alisuorittajaa vastakkain

2021-11-07 16:00:00

Leicester & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2/5

Heikosti kauden aloittaneet joukkueet kohtaavat sunnuntaina klo 16.00, kun Leeds kohtaa Leicesterin.

Leedsin tuskaa alkukaudella

Leeds otti kauden toisen voittonsa kaatamalla Norwichin edellisellä kierroksella lukkemin 2-1. Leeds on taistellut oman pelinsä kanssa koko alkukauden, eivätkä peliotteet ole hurmanneet vielä oikeastaan yhdessäkään ottelussa. Leeds on kadottanut viime kauden tehot hyökkäyspäässä ja samaan aikaan oman pään pelaamisessa on suuria puutteita. Joukkue sortuu isoihin virheisiin kautta linjan eikä puolustuslinja yksinkertaisesti pidä.

Raphinha on yksi harvoista valopilkuista Leedsin joukkueesta. Taitava keskikenttäpelaaja on neljällä maalillaan Leedsin paras maalintekijä, mutta Raphinha myös harhauttelee usein ja laukoo paljon maalia kohti. Ongelmia Leedsille tuo ykköskärki Bamfordin poissaolo, Koch ja Ayling jatkavat myös sivussa. Leeds on kuuteen viime otteluun voittanut kahdesti, mutta voitot ovat tulleet viiden viimeisen joukossa olevia Watfordia ja Norwichia vastaan.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Leicester hyökkäystehojen varassa

Leicester on edelleen Valioliigassa kymmenen parhaan ulkopuolelle kymmenen pelatun kierroksen jälkeen. Joukkueen peli ailahtelee rajusti, hyvää suoritusta seuraa heikko ottelu ja päinvastoin. Kuuden viime ottelun saldo on 4-1-1 ja väläyksiä paremmasta näkyy siellä täällä. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut Valioliigassa hyvällä tasolla ja tehoja on alkanut tulemaan Jamie Vardyn lisäksi muiltakin, James Maddison on parantanut otteitaan ja Tielemans on ollut vahva koko alkukauden keskikentällä.

Leicester on päästänyt eniten maaleja top 12-joukkueista, mikä kertoo isoista ongelmista puolustuslinjassa. Syynä tähän on myös isot loukkaatumiset etenkin puolustajien joukossa, mutta ei joukkueen pelikään ole yhtä hyvää kuin viime kaudella. Sivussa jatkavat edelleen Fofana, Justin ja Albrighton, sekä mahdollisesti Harvey Barnes, Maddison ja Pereira.

Puolustusongelmat jatkuvat

Leedsin ja Leicesterin ottelut ovat olleet viime vuosina maalirikkaita. Viime kauden kohtaamiset menivät Leicesterille vieraissa 4-1 ja Leedsille myöskin vieraissa 3-1. Molempien joukkueiden ongelmat ovat alkukaudelle olleet korostetusti puolustuspäässä, eivätka haasteet helpota vieläkään. Leicester on hieman vaarallisempi ja hyökkäyspään osalta tehot ovat löytyneet, joten vierasvoitto on hieman kotivoittoa todennäköisempi lopputulos.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!