Banner Image
30.4. Valioliiga: Leeds – Manchester City | City hyökkää Leedsin nurin

Manchester City -1

Panos
2.5/5

Valioliigassa lauantain viimeisessä ottelussa sarjapaikastaan taisteleva Leeds kohtaa Manchester Cityn klo 19.30 alkaen.

Leeds mukana putoamiskamppailussa

Leedsin kausi on ollut vaikea, ja joukkue joutunee taistelemaan sarjapaikastaan aivan kauden loppuun saakka. Sijoitus sarjassa on tällä hetkellä kuudestoista, ja eroa putoamisviivan alle on viisi pistettä. Burnley ja Everton ovat Leedsin takana ja pystyvät vielä aiheuttamaan paineita Leedsin harteille. Marcelo Bielsa sai väistyä heikkojen otteiden jatkuttua tarpeeksi pitkään, ja uusi manageri Jesse Marsch onkin saanut Leedsin pelaamiseen järkeä ja pisteitä on kertynyt mukavaa tahtia. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 3-2-1, takana on jo viisi ottelua peräkkäin ilman tappiota.

Leedsin ongelmat heikon puolustamisen lisäksi ovat olleet puolustuspäässä, sillä joukkue on 68:lla päästetyllä maalilla toiseksi huonoin joukkue Norwichin jälkeen. Patrick Bamford on ollut lähes koko kauden sivussa vammojen vuoksi, ja Leedsin hyökkäyspeli on ollut vain kalpea muisto loistavasta viime kaudesta. Viime kierroksilla pistetili on karttunut mukavasti, mutta vastassa ei ole ollut yhtään joukkuetta seitsemän parhaan kärjestä. Bamfordin lisäksi sivussa jatkavat Summerville, Roberts ja Forshaw.

FASTBET100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Cityn hyökkäyskalusto vakuuttaa

Manchester City pelasi erittäin viihdyttävän ja maalirikkaan välieräkamppailun Real Madridia vastaan viikolla Mestarien liigassa. Ottelu oli tutun tehokasta Cityä hyökkäyssuuntaan, mutta puolustuspää oli epävarminta pitkään aikaan. Valioliigassa City on päästänyt vähiten maaleja ja tehnyt niitä toiseksi eniten, ja tiukka mestaruuskamppailu Liverpoolin kanssa pitää joukkueen virittyneessä tilassa kauden loppuun saakka. Kuuden viime ottelun saldo on mainio 3-2-1 ja Valioliigassa lipsahduksiin ei ole varaa.

Cityllä on edessä todella tiukka ja ratkaiseva välieräkamppailu Mestarien liigassa, jolla voi olla oma vaikutuksensa kokoonpanovalintoihin ja pahimmillaan ajatukset ovat jo tulevassa osalla pelaajista. Parhaimmillaan City on aivan omaa luokkaansa Valioliigassa ja toistaiseksi herpaantumisesta ei ole ollut viitteitä, joukkue kaatoi Watfordin viikko sitten komeasti 5-1-lukemin. Puolustuslinja on hieman repaleinen, sillä Kyle Walker ja John Stones ovat sivussa, muita poissaoloja joukkueella ei ole.

City saa paikat useampaan maaliin

Joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuussa, jolloin City oli parempi selkeästi 7-0-lukemin. Etenkin Leeds on parantanut otteitaan kauden edetessä, mutta tasoero on silti selkeä Cityn eduksi. Molemmilla joukkueilla pelattavaa ja panosta riittää. joten luvassa on intensiivinen kamppailu, jossa molemmat lyövät parasta pöytään. City on ottelussa suosikki, ja on erittäin laajan materiaalin ja mm. kuumassa vireessä olevan Gabriel Jesuksen myötä suosikki viemään ottelun nimiinsä. Leeds on parantanut paljon, mutta City pystyy murtamaan joukkueen puolustuksen useaan kertaan ottelun aikana.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!