Banner Image
25.9 Valioliiga: Leeds – West Ham | Leedsin kokoonpanossa isoja poissaoloja

2021-09-25 17:00:00

West Ham

Panos
2/5

Lauantai-illan Valioliigakamppailussa edelleen ilman voittoa oleva Leeds kohtaa West Hamin klo 17.00 alkaen.

Leedsin vaikea alkukausi

Leedsin taival Valioliigassa on sujunut ailahdellen, eikä joukkue ole pystynyt voittamaan yhtään viidestä ensimmäisestä ottelustaan. Saldo on 0-3-2 ja sijoitus sarjassa on seitsemästoista. Leedsin ongelmat ovat vanhat tutut viime kaudelta. Joukkueen pelitapa avaa useita vastahyökkäyspaikkoja monia kertoja otteluissa, eikä Leedsin puolustus ole mitenkään erityisen tiivis. Viiteen otteluun joukkue on päästänyt 12 maalia, joka on kolmanneksi eniten Valioliigassa.

Lisää huolta tuo Leedsin poissaolot. Sivussa ovat ykköskärki Bamford, sekä Koch, Llorente ja Struijk. LIsäksi keskikentältä sivussa saattavat olla Rapinha ja Harrison, jotka olisivat isoja menetyksiä. Marcelo Bielsa ei tingi pelitavastaan, vaan odotettavissa on jälleen ottelu, jossa kenttää juostaan päästä päätyyn vauhdilla.

WINNERS.BET100% talletusbonus 50€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Winners Malta Operations Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/618/2018

West Ham jatkaa viime kaudelta tuttua tyyliään

West Hamin prosessi on jatkunut viime kaudesta ja joukkue miehittää Valioliigassa sijaa kahdeksan. Saldo 2-2-1 on loistava startti kaudelle, joskin myös West Hamin pelit ovat olleet iloisia maalierolla 11-7. Joukkue vahvistui kauden alun jälkeen toppari Kurt Zoumalla, joka tuo jämäkkyyttä puolustuspeliin mutta myös tehoja erikoistilanteisiin, joissa West Ham on tällä kaudella ollut yllättävän heikko.

West Hamin Michail Antonio on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa jälleen joukkueensa hyökkäyksen kärkeen. Antonion kauden alku on ollut tehokas, sillä hyökkääjä on osunut neljässä ottelussa yhtä monta kertaa ja pelannut muutenkin vahvasti. Joukkueelta on muutenkin löytynyt vastuunkantajia lainalla olleen ja pois lähteneen Jesse Lingardin korvaajana, joten West Hamin tilanne näyttää todella vahvalta. Joukkueella ei myöskään ole loukkaantumishuolia, vaan se pääsee Leedsin kimppuun parhaalla kokoonpanollaan. Aikaisemmin viikolla West Ham tiputti Manchester Unitedin EFL Cupin neljänneltä kierrokselta, joka osoittaa joukkueen potentiaalin.

Vierasvoitolle mukava kerroin tarjolla

Leedsin ja West Hamin ottelussa maaliodotusarvo on korkella. Molemmat joukkueet pelaavat viihdyttävää, hyökkäyssuuntaan agressiivista peliä, joka jättää puolustukset alttiiksi vastahyökkäyksille. West Ham vei molemmat viime kauden kohtaamiset ja on vieraskentällä niukka suosikki, etenkin kun Leedsin poissaolijoiden listaa katsoo tarkemmin. Yli 2.5 maalille tarjottava kerroin on pieni, mutta West Ham saa päälle kahden kertoimen joka on kokeilemisen arvoinen.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!