Banner Image
28.11. Valioliiga: Leicester – Watford | Isännät hyökkää Watfordin nurin

2021-11-28 16:00:00

Leicester & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2/5

Valioliigassa sunnuntaina klo 16.00 alkaen Leicester kohtaa Watfordin.

Leicesterin vahvuus hyökkäyspäässä

Leicesterin vaihderikas kausi jatkuu jatkumistaan. Valioliigassa joukkue hävisi Chelsealle tylyn esityksen jälkeen 0-3, mutta Eurooppa-liigassa joukkue kaatoi Legia Varsovan 3-1 vahvan esityksen jälkeen. Jamie Vardy ei ottelussa pelannut, vaan tuulennopea hyökkääjä on tuoreilla jaloilla Watfordin kiusana. Valioliigassa Leicesterin pitäisi löytää tasaisuutta tekemiseen, sijoitus on edelleen kymmenen parhaan ulkopuolella ja europaikat ensi kaudeksi uhkaavat karata liian kauaksi aikaa.

Leicesterin pelissä on selkeästi esillä joukkueen hyvät ja huonot ominaisuudet. Hyökkäyspeli on parhaimmillaan aivan huumavan hyvää, ja maalintekijöitä löytyy Vardyn lisäksi useita. James Maddison oli Legiaa vastaan varsin hyvä, ja keskikenttäpelaajan olisi hyvä löytää samaa virettä myös Valioliigassa. Puolustuspeli on ollut joukkueen murheenkryyni, eikä helpotusta ole näkyvissä. Leicesteriä enemmän maaleja on päästänyt ainoastaan kaksi joukkuetta koko Valioliigassa, joten mikäli puolustuspeliin ei löydetä lääkkeitä, turhia pistemenetyksiä tulee jatkossakin. Fofana, Justin, Tielemans ja Pereira jatkavat sivussa, joten puolustuspään osalta kentällä ei ole paras mahdollinen koostumus.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Watford alemmassa keskikastissa

Watford esiintyi kenties vakuuttavimmin viime viikonloppuna, kun joukkue kaatoi Manchester Unitedin kotonaan 4-1. Voitto oli jatkumoa Claudio Ranierin prosessille, mutta United oli henkisesti väärässä tilassa, kun Ole Gunnar Solskjaer oli menettänyt otteen joukkueesta. Watford on edelleen mukana putoamistaistelussa, mutta pelin rakenteissa on hyviä ominaisuuksia, ja mikäli aikaisemmin vuotava puolustus saadaan tiiviimmäksi, on joukkueella aito mahdollisuus säilyttää sarjapaikka.

Ismaila Sarr ja Joshua King ovat hyvä kärkipari Watfordille ja tehoja on alkanut löytyä tasaisemmin. Watfordin materiaali antaa joukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta useimmissa otteluissa, mutta kapeahko rinki ei anna mahdollisuuksia isoihin poissaoloihin. Leicesteriä vastaan joukkue joutuu tulemaan toimeen kapeammalla materiaalilla, kun sivussa on paras maalintekijä Sarr, sekä Etebo, Kaah ja muutama muukin pelaaja. Kuuden viime ottelun saldo on vaatimaton 2-0-4, vieraskentällä Watford on ollut heikko.

Leicester voi edetä hyökkäämällä voittoon

Leicester väläyttelee parasta osaamistaan siellä täällä, mutta tasaisuutta joukkue ei meinaa löytää millään. Hyökkäyspäässä tapahtuu hyviä asioita, vahvan hyökkäyspelin ansiosta Leicester pystyy taistelemaan voitoista vaikka omassa päässä myös soi välillä raskaasti. Watford antaa tasoitusta materiaalissa ja pelisuunnitelman pitää onnistua täydellisesti, että vieraskentällä joukkue pystyy yllättämään Leicesterin. Poissaolot syövät Watfordin iskukykyä ja Leicesterin hyökkäyspeli saa aikaan voittoot tarvittavat tilanteet.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!