Banner Image
27.11. Valioliiga: Liverpool – Southampton | Kotijoukkue kuumassa vireessä

2021-11-27 17:00:00

Liverpool voittaa päästämättä maalia

Panos
2/5

Kovavireinen Liverpool kohtaa Southamptonin Valioliigassa lauantaina klo 17.00 alkaen.

Liverpool loistavissa asemissa

Liverpoolin vire on pysynyt hyvänä. Joukkue kaatoi edellisessä Valioliigan kamppailussa Arsenalin puhtaasti 4-0, ja Mestarien liigassa joukkue kaatoi FC Porton 2-0 varmistaen samalla lohkovoiton. Kuuden viime ottelun saldo on mukava 4-1-1 ja joukkue on Valioliigassa kolmantena, neljä pistettä sarjakärki Chelseaa perässä. Liverpool on saanut tilkittyä puolustuksen todella hyvään kuntoon ja hyökkäyspeli on ollu Mo Salahin johdolla parhaimmillaan pysäyttämätöntä. Suuri syy tähän on pelaajiston loukkaantumishuolien vähäisyys viime kauteen verrattuna, mutta Jurgen Klopp on myös saanut pidettyä Liverpoolin vireen hyvänä.

Mo Salah on ollut liki pitäen pysäyttämätön alkukaudella ja iskenyt Valioliigassa jo 11 maalia ja syöttänyt seitsemän. Sadio Mane on ollut myös tehokas alkuvaikeuksien jälkeen ja Firmino ja Jota ovat vuorotelleet kolmannen hyökkääjän paikalla. Firmino on sivussa loukkaantumisen vuoksi, ja myös Elliott, Gomez ja Jones ovat sivussa. Liverpoolin selkäranka kestää nämä poissaolot ja puolustulinjassa Van Dijk ja Matip/Konate ovat olleet iskussa. Liverpoolin ei tarvitse enää keskittyä Mestarien liigaan ennen ensi kevään pudotuspelejä, joten Valioliigassa joukkue pyrkii kirimään Chelsean etumatkan kiinni.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Southampton voittanut osan ongelmistaan

Southamptonin alkukausi on ollut vaikeahko, mutta viime viikkoina joukkue on päässyt maistamaan myös voittoa. Kuuden viime ottelun saldo on 3-1-2 ja Valioliigassa sijoitus on kolmastoista. Southampton menetti viime kauden jälkeen maalitykki Danny Ingsin Aston Villaan, ja tällä kaudella maalinteko on tuottanut ongelmia. Joukkue on onnistunut maalinteossa alle maalin per peli- tahdilla, eikä Che Adams tai Adam Armstrong ole onnistunut korvaamaan täysin Ingsiä. Joukkueessa on monta kahden maalin miestä, mutta pelejä ratkova takuuvarma maalitykki puuttuu, ja se on näkynyt myös alkukauden otteluissa.

Southamptonin ottelut ovat usein vähämaalisia taisteluita, joissa maaleilla ei iloitella. Joukkueen puolustus on kehittynyt alkukaudesta, mutta myös sillä puolella muutokset näkyvät, kun mm. Jannik Vestergaard vaihtoi seuraa ennen kauden alkua. Poissaolohuolia Southamptonilla ei ole, ainoastaan Jack Stephens on sivussa. Southampton on tätä nykyä keskikastin joukkue, jolla ei pitäisi olla huolta sarjapaikan säilyttämisen suhteen, mutta mahdollisuuksia kovin ylös sarjataulukossa sillä ei vielä näiden muutosten jälkeen ole.

Liverpool todella kova kotonaan

Liverpoolin vire on vahva, ja joukkue on kotikentällään todella vaarallinen. Puolustus on kunnossa ja hyökkäys pitää koko ajan vastustajien puolustuksen varpaillaan ja kiireisenä. Southampton on pystynyt taklaamaan isoista muutoksista johtuneet ongelmat suurimmaksi osin, mutta tekemistä joukkueella on vielä paljon. Southamptonin maalinteko-ongelmat ovat edelleen isoja ja joukkue jää herkästi vieraskentällä ilman osumia vahvempiaan vastaan. Liverpool on ollut keskinäisissä otteluissa vahvempi, ja kotiottelut joukkue on hoitanut tyylillä, kolme edellistä kotiottelua Southamptonia vastaan Liverpool on voittanut päästämättä maaliakaan.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!