Banner Image
2.4. Valioliiga: Liverpool – Watford | Kotijoukkue erittäin hyvässä vireessä

Liverpool voittaa päästämättä maalia

@1.820

Panos
2/5

Valioliiga palaa ohjelmistoon maajoukkuetauon jälkeen. Lauantain ensimmäisessä ottelussa tiukasti mestaruustaistelussa mukana oleva Liverpool kohtaa Watfordin klo 14.30 alkaen.

Liverpoolin pelissä toimii hyökkäys ja puolustus

Liveroolin kevätkausi on kiireinen Valioliigan, eurokilpailuiden ja FA Cupin keskellä. Joukkueen vire on ainakin toistaiseksi kestänyt loistavana, ja Liverpool on pystynyt kiristämään mestaruustaistelun äärimmilleen Manchester Cityä vastaan. Kuuden viime ottelun saldo on loistava 5-0-1 ja eroa Cityyn on enää yksi vaivainen piste. Liverpool puolustaa erittäin laadukkaassti, joukkue on päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja (20) kauden aikana, samaan aikaan hyökkäyspää on toimittanut pallon vastustajan maaliin ylivoimaisesti eniten, yhteensä 75 kertaa.

Liverpoolin hyökkäyspää hakee vertaistaan, sillä Mo Salahin ja Sadio Manen johtamaa hyökkäystä on parhaimmillaan lähes mahdoton pysäyttää. Kun soppaan sekoitetaan vielä hirmuvireinen Diego Jota sekä Luis Diaz ja Roberto Firmino, löytyy Liverpoolilta myös otteluiden loppuhetkille todellisia vahvistuksia vaihtopenkiltä. Trent Alexander-Arnold on muutaman viikon sivussa laitapuolustajan tontilta, josta hieman miinusta isännille, muuten kasassa on erittäin vaarallinen ja hyvävireinen ryhmä.

NEOBET100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Watford viruu putoamistaistelussa

Watford majailee Valioliigassa sijalla 18, eli ensimmäisen putoajan paikalla. Hätiin hälytetty Roy Hodgson on tiivistänyt joukkueen pelaamista, mutta tulokset vaihtelevat edelleen ja kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3. Eroa Valioliigassa säilymiseen on tällä hetkellä kolme pistettä, eli kaikki on vielä toistaiseksi Watfordin omissa käsissä. Watford on päästänyt Valioliigassa kolmanneksi eniten maaleja (55), ainoastaan Norwich ja Leeds ovat pelanneet puolustussuuntaan heikommin. Myös hyökkäyspään tehoissa on kehittämistä, sillä joukkue on tehnyt pelaamassaan 29:ssä ottelussa yhtä monta maalia. Hodgsonin suosima puolustusorientoitunut pelityyli tuskin maalimääriä ainakaan nostaa.

Emmanuel Dennis oli alkukauden aikana joukkueensa tehokkain pelaaja, ja hyökkääjä ehti kasata upeat tehot 9+5. Kevätkaudella Dennis on kuitenkin hävinnyt kuvasta ja turhautuminen on välillä näkynyt kentällä, mm. typerällä punaisella kortilla Norwich-tappiossa tammikuussaa. Joshua King, Dennis ja Ismaila Sarr ovat kolmikko, joka pystyy pitämään Watfordin Valioliigassa, mutta LIverpoolia vastaan joukkue ajautuu puolustustaisteluun, eikä vierasjoukkue juhli maalipaikoilla. Kokoonpanotilanne on hyvä, sivussa ovat ainoastaan todennäköisesti Ngakia ja N´Koulou.

Liverpool vienyt keskinäiset kovalla prosentilla

Joukkueiden välinen historia on harvinaisen yksipuolinen. Liverpool on vienyt kuudesta viime kohtaamisesta viisi, joista jokaisen ilman päästettyä maalia. Kuluvan kauden ensimmäisen kohtaamisen Liverpool vei vieraissa 5-0, ja Hodgsonin pestaamisesta huolimatta Watford on vieraskentällä selkeä altavastaaja. Kotijoukkueen voitto ilman päästettyä maalia tai useamman maalin turvin houkuttaa pelaamaan, ja on enemmän makuasia, että kumpaan täkyyn lauantain kohteessa tarttuu. Liverpoolin vire ja materiaali nostavat kotijoukkueen todella suureksi ennakkosuosikiksi.

BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!