Banner Image
15.1. Valioliiga: Manchester City – Chelsea | Kotijoukkue kärkitaiston suosikki

Manchester City

@1.700

Panos
2.5/5

Valioliigassa nähdään lauantaina todellinen huippukamppailu, kun sarjan kärkikaksikko Manchester City ja Chelsea kohtaavat klo 14.30 alkavassa ottelussa.

Manchester City ollut voittamaton

Manchester City on jyrännyt itselleen loistavilla otteilla kymmenen pisteen karkumatkan Valioliigan mestaruustaistossa. Takana toisella sijalla on Chelsea ja Liverpool pisteen kauempana kolmantena. City on ollut syyskauden vakuuttavin joukkue sekä hyökkäys – että puolustuspäässä, ja joukkueen peli on kestänyt upeasti kasassa joulukuun ruuhkaviikot. Kuuden edellisen ottelun saldo on komea 6-0-0 ja joukkue on todella ansainnut Valioliigan kärkipaikan kauden puolessa välissä. City on edelleen mukana myös FA Cupissa ja Mestarien liigan pudotuspeleissä, joten pelattavaa joukkueella riittää.

Cityn vahva materiaali antaa sille kilpailuedun johon Valioliigassa ainoastaan Chelsea pystyy jollain tasolla vastaamaan. Cityn kokoonpanosta löytyy jokaiselle pelipaikalle maailmanluokan pelaajia, eikä heikkoja lenkkejä joukkueessa ole. Puolustuslinja on tiivis (vähiten päästettyjä maaleja Valioliigassa) eikä pelin taso ole laskenut yksittäisistä poissaoloista huolimatta ja hyökkäyspää tekee vahvan keskikentän avulla kiitettävän määrän (eniten Valioliigassa) maaleja. Myös City on joutunut tulemaan toimeen poissaolojen kanssa, sivussa ovat edelleen Delap, Mendy, Zinchenko ja Mahrez joka on Afrikan mestaruusturnauksessa. Phil Foden on myös ollut sairaana, ja hyökkäävän keskikenttäpelaajan pelaaminen on epävarmaa.

Chelsea yrittää pyristellä mukana

Chelsealla on ollut omat vaikeutensa pelissä, mutta joukkue pn pystynyt pitämään asemansa Valioliigan kärkitaistossa ja eteni myös EFL Cupin finaaliin kaatamalla kaksiosaisessa välierässä Tottenhamin. Kuuden viime ottelun saldo Chelsealla on 4-2-0, joka ei ole ollenkaan hullumpi joukkueen poissaolojen ja joukkueen sisältä kantautuneiden uutisten jälkeen. Tiiviinä tunnettu puolustuspeli on rakoillut viime viikkoina, mutta parhaimmillaan Chelsea puolustaa erittäin kurinalaisesti ja koko joukkueen voimin.

Chelsean ja Romelu Lukakun erimielisyydet on sovittu ja Lukaku miehittää joukkueen hyökkäystä yhdessä Mason Mountin ja Timo Wernerin kanssa. Lukaku on isossa roolissa Chelsean kevätkaudella, joukkue tarvitsee vahvan hyökkääjän tehoja noustakseen mukaan mestaruuskamppailuun. Mount on ollut koko kauden erittäin vahva hyökkäyssuuntaan, mutta Cityn kaltaista leveyttä joukkueessa ei ole. Poissoloja on kriittisillä tonteilla, kun wing-backit Chilwell ja James ovat sivussa, kuten myös Chalobah, Christensen sekä maalivahti Mendy, joka on myös Afrikan turnauksessa.

Cityllä mahdollisuus repiä isompi ero

Manchester Cityllä on mahdollisuus repiä eroa mestaruustaistelussa lisää Chelseaan nähden, ja joukkueen on vaikea nähdä olevan hyödyntämättä tätä mahdollisuutta. Chelsealla on isoja poissaoloja etenkin puolustuspäässä, ja tämä tulee näkymään Cityn kotiluolassa, kun hyvävireinen ja vahva City lähtee ahnaasti hyökkäämään Chelseaa vastaan. Kotijoukkueen kokoonpanoon palannee oletettavasti Kyle Walker joka tuo laatua myös puolustuspäähän. Chelsea haastaa omalla rutiinillaan Cityn, mutta pinnat jäävät Etihadille yli 60% todennäköisyydellä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!