Banner Image
21.11. Valioliiga: Manchester City – Everton | Kotijoukkueella mahdollisuus maalitalkoisiin

2021-11-21 16:00:00

Manchester City ensimmäisenä 3 maalia

Panos
2/5

Sunnuntaina Valioliigassa Manchester City jahtaa jälleen kolmea pistettä, kun vastaan asettuu Everton klo 16.00 alkaen.

City hyvissä asemissa

Manchester Cityn otteet ovat ailahdelleet yllättävän paljon alkukauden aikana. Joukkue on kuitenkin hyvissä asemissa Valioliigan toisella sijalla, kolme pistettä sarjakärki Chelseaa perässä. Cityn pelissä on tutut elementit paikallaan, joukkueen puolustus on ollut todella tiivistä ja joukkue on päästänyt vain kuusi maalia, toiseksi vähiten Chelsean jälkeen. Hyökkäyspeli on myös parhaimmillaan todella tehokasta, joskin jatkuvasti vaihtuva miehitys voi aiheuttaa ongelmia kauden edetessä.

Bernardo Silva on vakuuttanut keskikentällä ja avauksen paikka on Valioliigan otteluissa ollut hyvin portugalilaisen hallussa. Phil Foden on pelannut kärjessä ja löytänyt mukavasti tehoja, Foden ja Gabriel Jesus ovat löytäneet toisensa hyvin kentällä ja tehoja on tullut tasaisesti. Kevin De Bruyne ei ollut parhaimmillaan loukkaantumisten jäljiltä, mutta Cityn rosterilla paikkaava mies löytyy kenelle tahansa. Ferran Torres ja Delap ovat edelleen sivussa, Jack Grealish myös kärsii pienistä kolhuista.

STS100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Hyvä kauden alku pelkkä muisto vain

Everton avasi kautensa mallikkaasti, mutta viime viikkoina joukkueella on ollut vaikeaa. Kuuteen viime otteluun Everton on voittanut vaan kerran, hävinnyt kolmesti ja pelannut kaksi ottelua tasan. Pari kierrosta taaksepäin Everton hävisi kotonaan Watfordille 2-5, joka oli selkeä esitys joukkueen nykykunnosta. Joukkue on pudonnut jo Valioliigassa kärkikymmenikön ulkopuolelle ja Rafael Benitezillä on iso työ saada joukkue pelaamaan niin kuin kauden ensimmäisillä kierroksilla.

Everton on onnistunut hyökkäyspäässä mukavasti, mutta omassa päässä pallo on löytänyt tiensä maaliin liian usein. Joukkue ei puolusta tarpeeksi hyvin ja varmasti, vaan virheitä sattuu kautta puolustuslinjan. Hyvä kauden alku on enää pelkkä muisto vain, ja vaarana on että joukkue ajautuu limboon jossa se ei saa punaisesta langasta enää kiinni. Oma osansa on toki ykköskärki Dominic Calvert-Lewinin pitkällä poissaololla, hyökkääjä palannee kentille marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Doucore, Holgate ja Davies ovat myös sivussa, mahdollisesti myös Yerry Mina. Poissaoloista vierasjoukkueelle miinusta.

City huimasti edellä

Manchester City on omista haasteistaan huolimatta upeassa iskussa ja kotikentällään pelottavan vahva. Joukkue löytää hyvin tilat vastustajien puolustuksesta ja nopeat ja taitavat pelaajat repivät puolustuksia auki kovalla tahdilla. Everton heikko vire ei lupaa hyvää City-ottelun alla, vierasjoukkueen poissaolot aiheuttavat myös harmaita hiuksia Benitezille. City on ollut joukkueiden keskinäisissä kamppailuissa todella kovasti niskan päällä voittaen kuudesta viime kohtaamisesta kaikki, viimeisimmän viime toukokuussa 5-0.

MR GREEN100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

200€ pelirahaa vedonlyöntiin!

Everygame tarjoaa mukavan bonuksen – starttaa vetsailu Everygamella!